Рецепт Домашні ковбаски фото

Домашні ковбаски
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
М'ясо
На обід , На вечерю , На святковий стіл
Гарячі страви
Кількість порцій: 4
Час приготування: 1 г. 40 хв.

Домашні ковбаски - це класичне слов'янське блюдо, яке готується з двох видів фаршу, гірчиці, лука, часнику, лаврового листа і ковбасних оболонок. Міський варіант сільського страви

Опис приготування:

Домашні ковбаски - дуже смачне і досить жирне блюдо. Підходить не тільки для домашнього приготування, але і для приготування на мангалі, до речі. Добре поєднується зі свіжими овочами і червоним сухим вином. Ми домашні ковбаски традиційно готуємо на Великдень і на Різдво. Бажаю приємного приготування!

  • Фарш свинячий - 1300 грам
  • Фарш курячий або індички - 900 грам
  • Цибуля - 1 штука
  • Часник - 5 зубчиків
  • Рубаний лавровий лист - 1 Ст. Ложка
  • Гірчичний - 2 Ст. Ложки
  • Сіль, перець - - За смаком
домашні ковбаски - фото крок 1
Цибуля подрібнюємо за допомогою блендера. Потім у великій мисці змішуємо два види фаршу, цибуля, подрібнений часник і лавровий лист і додаємо дві столові ложки гірчиці. Приправляємо сіллю і перцем. Все добре перемішуємо.
домашні ковбаски - фото крок 2
Потім оболонки для ковбасок промиваємо, просушуємо. У м'ясорубки знімаємо ножі і встановлюємо оболонку.
домашні ковбаски - фото крок 3
Потім оболонку наповнюємо м'ясом.
домашні ковбаски - фото крок 4
Потім ковбаски складаємо на деко, застелений папером і відправляємо випікатися в духовку розігріту до 180 градусів. Випікаємо протягом 30 хвилин.
домашні ковбаски - фото крок 5
Смачного!

Схожі рецепти