Рецепт Cicaron фото

Cicaron
(покроковий рецепт з фото)

Італійська кухня
М'ясо, Свинина
Пісні страви
На обід, На вечерю, На сніданок

Cicaron - хрустка м'ясна закуска. Родом вона з Філіппін. Готується просто і швидко, вкраде тільки один годину вашого часу. Підготуйте ваші улюблені спеції і свинячу шкурку. Приступимо!

Рецепт чічарон прийшов в Філіппіни з Італії. Але так давно, що вже є національним філіппінським блюдом. Свинячу шкірку спочатку розварюють, а потім смажать до хрускоту. Так само готують і курячу шкірку. Можете спробувати приготувати чічарон зі свинини і курятини одночасно і порівняти. У Філіппінах готують зі свинини так же часто і багато, в Броварах, тільки страви у них частіше робляться без жиру. Ось така проста і цікаве національне блюдо я навчилася готувати зовсім недавно. Тепер я готую його дуже часто, особливо на вихідних. Хрустка закуска чічарон відмінно підходить до пива. А так же з різними соусами. Спробуйте.

  • Svinaya наждачний папір - 1 кілограм
  • Рослинна олія - 3-4 Ст. Ложок
  • Оцет - 4 Ст. Ложки
  • Спеції - За смаком
Cicaron - фото крок 1
Поставте свинячу шкурку вариться на середньому вогні протягом 45 хвилин.
Cicaron - фото крок 2
Викласти не серветку, необхідно просушити варену свинячу шкурку від води.
Cicaron - фото крок 3
Посипте свинячі шкурки вашими улюбленими спеціями.
Cicaron - фото крок 4
Потім обсмажте з усіх боків до хрусткої скоринки. Подавайте з вашим улюбленим соусом.

Схожі рецепти