Cicaron
(покроковий рецепт з фото)
Cicaron - хрустка м'ясна закуска. Родом вона з Філіппін. Готується просто і швидко, вкраде тільки один годину вашого часу. Підготуйте ваші улюблені спеції і свинячу шкурку. Приступимо!
Рецепт чічарон прийшов в Філіппіни з Італії. Але так давно, що вже є національним філіппінським блюдом. Свинячу шкірку спочатку розварюють, а потім смажать до хрускоту. Так само готують і курячу шкірку. Можете спробувати приготувати чічарон зі свинини і курятини одночасно і порівняти. У Філіппінах готують зі свинини так же часто і багато, в Броварах, тільки страви у них частіше робляться без жиру. Ось така проста і цікаве національне блюдо я навчилася готувати зовсім недавно. Тепер я готую його дуже часто, особливо на вихідних. Хрустка закуска чічарон відмінно підходить до пива. А так же з різними соусами. Спробуйте.
- Svinaya наждачний папір - 1 кілограм
- Рослинна олія - 3-4 Ст. Ложок
- Оцет - 4 Ст. Ложки
- Спеції - За смаком

Поставте свинячу шкурку вариться на середньому вогні протягом 45 хвилин.

Викласти не серветку, необхідно просушити варену свинячу шкурку від води.

Посипте свинячі шкурки вашими улюбленими спеціями.

Потім обсмажте з усіх боків до хрусткої скоринки. Подавайте з вашим улюбленим соусом.