Рецепт Чилі капають фото

Чилі капають
(покроковий рецепт з фото)

Американська кухня
Тісто, Овочі, Гострий перець
Вегетаріанське харчування
На вечерю, На святковий стіл, Романтична вечеря, Фуршет, День закоханих
Випічка, Капкейк

Чилі капають - відмінний вибір на День закоханих, для романтичної вечері або любителям десертів не тільки з полуничкою, але і з перчинкою. Для прикраси капкейков вам знадобляться маленькі чилі.

Це не просто капкейкі, а - справжній афродизіак! Ще один плюс - капкейкі з чилі ви приготуєте всього за півгодини. Так що, обов'язково спробуйте приготувати такі капкейкі будинку.

Отже, як приготувати капкейкі з чилі?

1. У мисці змішайте сухі інгредієнти - мука, коричневий цукор, ваніль, сіль, 20 г какао, порошок чилі і розпушувач.

2. В іншій мисці збийте рідкі інгредієнти - олія соняшникова, молоко, яблучний сидр.

3. З'єднайте сухі і рідкі інгредієнти. Гарненько перемішайте.

4. Приготуйте формочки для капкейков, вкладіть в них манжетікі або змастіть маслом. З 3/4 наповніть формочки з манжетікамі тестом.

5. Нагрейте духовку до 165 градусів. Форми з тістом поставте на деко і відправляйте в розігріту духовку на 20 хвилин.

6. Готові капкейкі залиште до охолодження.

7. Поки капкейкі остигають, приготуйте крем. Для цього збийте масло, 20 г какао, білий цукор, вершковий сир. Охолодіть в холодильнику.

8. Остигнули капкейкі прикрасьте кремом, зверху викладіть маленькі сушений чилі або тоненько наріжте свіжий перчик.

Капкейкі з чилі готові!

Приємного апетиту і гостро-солодких відчуттів!


  • Борошно - 85 грам
  • Коричневий цукор - 90 грам
  • Ваніль - 1 щіпка
  • Сіль - 1 щіпка
  • Олія соняшникова - 50 мілілітрів
  • Какао-порошок - 40 грам(20 г - в тесту, 20 г - в вершках)
  • Чилі, порошок - 7 грам
  • Розпушувач - 3 грами
  • Молоко - 140 мілілітрів (можна використовувати соєве молоко зі смаком шоколаду)
  • Яблучний сидр або оцет - 10 мілілітрів
  • Вершкове масло - 80 грам (для крему)
  • Цукор - 50 грам
  • Вершковий сир - 60 грам (маскарпоне, завантажень, Філадельфія)
  • Чилі - За смаком (один свіжий або маленькі за кількістю капкейков)
Це не просто капкейкі, а - справжній афродизіак! Ще один плюс - капкейкі з чилі ви приготуєте всього за півгодини. Так що, обов'язково спробуйте приготувати такі капкейкі будинку.

Отже, як приготувати капкейкі з чилі?

1. У мисці змішайте сухі інгредієнти - мука, коричневий цукор, ваніль, сіль, 20 г какао, порошок чилі і розпушувач.

2. В іншій мисці збийте рідкі інгредієнти - олія соняшникова, молоко, яблучний сидр.

3. З'єднайте сухі і рідкі інгредієнти. Гарненько перемішайте.

4. Приготуйте формочки для капкейков, вкладіть в них манжетікі або змастіть маслом. З 3/4 наповніть формочки з манжетікамі тестом.

5. Нагрейте духовку до 165 градусів. Форми з тістом поставте на деко і відправляйте в розігріту духовку на 20 хвилин.

6. Готові капкейкі залиште до охолодження.

7. Поки капкейкі остигають, приготуйте крем. Для цього збийте масло, 20 г какао, білий цукор, вершковий сир. Охолодіть в холодильнику.

8. Остигнули капкейкі прикрасьте кремом, зверху викладіть маленькі сушений чилі або тоненько наріжте свіжий перчик.

Капкейкі з чилі готові!

Приємного апетиту і гостро-солодких відчуттів!

Схожі рецепти