Рецепт Буюрді з печерицями фото

Буюрді з печерицями
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Грецька кухня
Молочні продукти , Сир , Гриби , Печериці , Фета
Вегетаріанське харчування , ПП рецепти , Пісні страви , Веганські страви
На обід , На вечерю
Солоне
Кількість порцій: 2-3
Час приготування: 25 хв.

Буюрді - гаряча закуска з грецької кухні, яка відмінно підходить для вечері з келихом хорошого вина. Її можна приготувати з солодким перцем, соковитими свіжими помідорами чи грибами.

Опис приготування:

Перед вами варіант, як приготувати буюрді з печерицями. Приготувати це блюдо можна легко і швидко. Закуску можна запекти в духовці або мікрохвильовій печі, в формі для запікання або фользі. Подавати буюрді можна з скибочкою хліба або грінками. Приємних вам клопоту на кухні!

  • Фета - 300 грам
  • Печериці - 3-4 штук
  • Цибуля - 1 штука
  • Часник - 1 зубчик
  • Масло оливкове - 1 Ст. Ложка
  • Бальзамічний оцет - 1 Ст. Ложка
  • Мед - 1/2 чайних ложки
  • Мускатний горіх - 1/2 чайних ложки
  • Петрушка - 1 Ст. Ложка (рубана)
буюрді з печерицями - фото крок 1
Підготуйте необхідні продукти. Печериці, овочі та зелень вимийте. Цибулю і часник очистіть. Для соусу з'єднайте бальзамічний укус, мед і оливкове масло.
буюрді з печерицями - фото крок 2
Фету помістіть в форму для запікання або фольгу. Печериці, цибуля і часник наріжте тонкими скибочками, розмістіть їх поверх сиру.
буюрді з печерицями - фото крок 3
Полийте зверху соусом і присипте мускатним горіхом. Поставте закуску в розігріту до 200 ° С духовку запікатися на 20 хвилин. На перші 10 хвилин накрийте форму фольгою.
буюрді з печерицями - фото крок 4
Подавайте з рубаною петрушкою. Смачного!

Схожі рецепти