Буюрді з печерицями
(покроковий рецепт з фото)
Буюрді - гаряча закуска з грецької кухні, яка відмінно підходить для вечері з келихом хорошого вина. Її можна приготувати з солодким перцем, соковитими свіжими помідорами чи грибами.
Перед вами варіант, як приготувати буюрді з печерицями. Приготувати це блюдо можна легко і швидко. Закуску можна запекти в духовці або мікрохвильовій печі, в формі для запікання або фользі. Подавати буюрді можна з скибочкою хліба або грінками. Приємних вам клопоту на кухні!
- Фета - 300 грам
- Печериці - 3-4 штук
- Цибуля - 1 штука
- Часник - 1 зубчик
- Масло оливкове - 1 Ст. Ложка
- Бальзамічний оцет - 1 Ст. Ложка
- Мед - 1/2 чайних ложки
- Мускатний горіх - 1/2 чайних ложки
- Петрушка - 1 Ст. Ложка (рубана)
Підготуйте необхідні продукти. Печериці, овочі та зелень вимийте. Цибулю і часник очистіть. Для соусу з'єднайте бальзамічний укус, мед і оливкове масло.
Фету помістіть в форму для запікання або фольгу. Печериці, цибуля і часник наріжте тонкими скибочками, розмістіть їх поверх сиру.
Полийте зверху соусом і присипте мускатним горіхом. Поставте закуску в розігріту до 200 ° С духовку запікатися на 20 хвилин. На перші 10 хвилин накрийте форму фольгою.
Подавайте з рубаною петрушкою. Смачного!