Рецепт Буряк консервована фото

Буряк консервована
(покроковий рецепт з фото)

Кавказька кухня , Грузинська кухня
Буряк , Овочі
Вегетаріанське харчування , ПП рецепти , Пісні страви , Веганські страви
На вечерю , На святковий стіл
Заготовки , Консервація
Кількість порцій: 3-4
Час приготування: 2 г. 0 хв.

Консервована буряк використовується для приготування салатів, гарніру, прикраси блюд, приготування окрошки з буряком і ін. Консервувати буряк в домашніх умовах - дуже легко! переконайтеся самі!

Опис приготування:

Буряк консервовану я використовую для приготування салатів і закусок. Найпростіша закуска складається з буряка, нарізаного півкільцями синього лука, оливкового масла і свіжовичавленого соку лимона. Буряк має неповторний смак і легко піддається експериментам (маю на увазі створення нових рецептів). Так що, не зупиняйтесь.

Інгредієнти цього рецепта буряка консервованої розраховані на одну літрову банку. Покроковий рецепт приготування такої буряка - наступного:

1. Бажано відібрати буряк однакового розміру (це актуально, якщо будете консервувати буряк цілком або половинками). Промийте, ображати хвостики.

2. Зваріть буряк до готовності. Коли охолоне, очистіть шкірку.

3. Якщо збираєтеся консервувати буряк не цілком, розріжте невеликими кубиками.

4. Приготуйте розсіл для консервації. Для цього закип'ятіть літр води і розчиніть в ній сіль.

5. Буряк викладіть в простерилізовані банки, всипте перець горошком.

6. Залийте буряк гарячим розсолом.

7. Накрийте банки кришками і простерилизуйте протягом 10 хвилин. Потім загорніть.

Консервована буряк готова!

Приємного апетиту і нових страв!

  • Буряк - 800 грам
  • Вода - 1 літр
  • Сіль - 50 грам
Буряк консервовану я використовую для приготування салатів і закусок. Найпростіша закуска складається з буряка, нарізаного півкільцями синього лука, оливкового масла і свіжовичавленого соку лимона. Буряк має неповторний смак і легко піддається експериментам (маю на увазі створення нових рецептів). Так що, не зупиняйтесь.

Інгредієнти цього рецепта буряка консервованої розраховані на одну літрову банку. Покроковий рецепт приготування такої буряка - наступного:

1. Бажано відібрати буряк однакового розміру (це актуально, якщо будете консервувати буряк цілком або половинками). Промийте, ображати хвостики.

2. Зваріть буряк до готовності. Коли охолоне, очистіть шкірку.

3. Якщо збираєтеся консервувати буряк не цілком, розріжте невеликими кубиками.

4. Приготуйте розсіл для консервації. Для цього закип'ятіть літр води і розчиніть в ній сіль.

5. Буряк викладіть в простерилізовані банки, всипте перець горошком.

6. Залийте буряк гарячим розсолом.

7. Накрийте банки кришками і простерилизуйте протягом 10 хвилин. Потім загорніть.

Консервована буряк готова!

Приємного апетиту і нових страв!

Схожі рецепти