Биточки з тюльки по-одеськи
(покроковий рецепт з фото)
Як місто-порт Одеса може обійтися без рибних рецептів? Биточки з тюльки готуються просто і швидко. А з'їдаються ще швидше. Швидше дивіться рецепт.
Биточки з тюльки дуже просто приготувати. Збийте в мисці яйця з сіллю, додайте перець і борошно. Викладіть в цю суміш очищену від хребтів і нутрощів тюльку. Одержаний фарш викладайте ложкою на розігріту сковороду і обсмажуйте з двох сторін. Готові битки прикрасьте зеленню і подайте на стіл. Смачного!
- Тюлька - 1 кілограм
- Яйця - 3 штуки
- Борошно - 2 Ст. Ложки
- Сіль, перець - За смаком
- Рослинна олія - За смаком (для смаження)
Видаліть у рибок хребти, нутрощі і добре промийте.
Збийте в мисці яйця з сіллю, додайте перець і борошно.
Потім в цю суміш покладіть тюльку і перемішайте.
Одержаний фарш викладайте ложкою на розігріту сковороду.
І обсмажуйте з двох сторін. Готові битки прикрасьте зеленню і подайте на стіл.