Рецепт Биточки з тюльки по-одеськи фото

Биточки з тюльки по-одеськи
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Риба та морепродукти
Вегетаріанське харчування
На обід , На вечерю
Гарячі страви , Биточки
Кількість порцій: 6
Час приготування: 1 г. 0 хв.

Як місто-порт Одеса може обійтися без рибних рецептів? Биточки з тюльки готуються просто і швидко. А з'їдаються ще швидше. Швидше дивіться рецепт.

Опис приготування:

Биточки з тюльки дуже просто приготувати. Збийте в мисці яйця з сіллю, додайте перець і борошно. Викладіть в цю суміш очищену від хребтів і нутрощів тюльку. Одержаний фарш викладайте ложкою на розігріту сковороду і обсмажуйте з двох сторін. Готові битки прикрасьте зеленню і подайте на стіл. Смачного!

  • Тюлька - 1 кілограм
  • Яйця - 3 штуки
  • Борошно - 2 Ст. Ложки
  • Сіль, перець - За смаком
  • Рослинна олія - За смаком (для смаження)
биточки з тюльки по-одеськи - фото крок 1
Видаліть у рибок хребти, нутрощі і добре промийте.
биточки з тюльки по-одеськи - фото крок 2
Збийте в мисці яйця з сіллю, додайте перець і борошно.
биточки з тюльки по-одеськи - фото крок 3
Потім в цю суміш покладіть тюльку і перемішайте.
биточки з тюльки по-одеськи - фото крок 4
Одержаний фарш викладайте ложкою на розігріту сковороду.
биточки з тюльки по-одеськи - фото крок 5
І обсмажуйте з двох сторін. Готові битки прикрасьте зеленню і подайте на стіл.

Схожі рецепти