Рецепт Binge венозної фото

Binge венозної
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Угорська кухня
М'ясо
Пісні страви
На обід , На вечерю
Гарячі страви
Кількість порцій: 3-4
Час приготування: 2 г. 0 хв.

Гуляш по-віденськи готується без кмину, часнику і болгарського перцю. А в іншому, це - класичний гуляш. Правда, у нас вийде свого роду суп-гуляш. Тому вб'єте відразу двох зайців. Пробуємо!

Опис приготування:

Як приготувати гуляш по-віденськи?

1. Яловичину промийте, наріжте невеликими шматочками.

2. Цибуля чистий, наріжте кубиками.

3. У каструлю влийте масло рослинне, нагрійте на середньому вогні. Викладіть цибулю в каструлю і, помішуючи, обсмажте до м'якості і золотистого кольору.

4. Додайте паприку і добре перемішайте.

5. До цибулі додайте шматочки м'яса, приправити сіллю, поперчіть, понизьте вогонь до середньо-повільного і накрийте кришкою.

6. По закінченню деякого часу рідина в каструлі випарується, додайте трохи кип'яченої води, щоб вона на півсантиметра покривала м'ясо і продовжуйте тушкувати на слабкому вогні.

7. Поки м'ясо гаситися, почистіть і промийте картопля. Наріжте його кубиками.

8. Картопля в каструлю треба додати тоді, коли м'ясо стане м'яким.

9. Картопля тушкуйте до прозорості.

10. Помідори промийте, наріжте кубиками і додайте в каструлю. Не забудьте вирізати плодоніжки.

11. Якщо треба, додайте ще води і тушкуйте протягом 15-20 хвилин.

Spree в віденськи готові!

Смачного!

  • Яловичина - 400-450 грам
  • Цибулина - 1 штука (велика)
  • Картопля - 2-3 штук
  • Помідори - 2 штуки
  • Паприка червона - 1-2 чайних ложок
  • Масло рослинне - 3 Ст. Ложки
  • Сіль, чорний перець - За смаком
Як приготувати гуляш по-віденськи?

1. Яловичину промийте, наріжте невеликими шматочками.

2. Цибуля чистий, наріжте кубиками.

3. У каструлю влийте масло рослинне, нагрійте на середньому вогні. Викладіть цибулю в каструлю і, помішуючи, обсмажте до м'якості і золотистого кольору.

4. Додайте паприку і добре перемішайте.

5. До цибулі додайте шматочки м'яса, приправити сіллю, поперчіть, понизьте вогонь до середньо-повільного і накрийте кришкою.

6. По закінченню деякого часу рідина в каструлі випарується, додайте трохи кип'яченої води, щоб вона на півсантиметра покривала м'ясо і продовжуйте тушкувати на слабкому вогні.

7. Поки м'ясо гаситися, почистіть і промийте картопля. Наріжте його кубиками.

8. Картопля в каструлю треба додати тоді, коли м'ясо стане м'яким.

9. Картопля тушкуйте до прозорості.

10. Помідори промийте, наріжте кубиками і додайте в каструлю. Не забудьте вирізати плодоніжки.

11. Якщо треба, додайте ще води і тушкуйте протягом 15-20 хвилин.

Spree в віденськи готові!

Смачного!

Схожі рецепти