Binge венозної
(покроковий рецепт з фото)
Гуляш по-віденськи готується без кмину, часнику і болгарського перцю. А в іншому, це - класичний гуляш. Правда, у нас вийде свого роду суп-гуляш. Тому вб'єте відразу двох зайців. Пробуємо!
Як приготувати гуляш по-віденськи?
1. Яловичину промийте, наріжте невеликими шматочками.
2. Цибуля чистий, наріжте кубиками.
3. У каструлю влийте масло рослинне, нагрійте на середньому вогні. Викладіть цибулю в каструлю і, помішуючи, обсмажте до м'якості і золотистого кольору.
4. Додайте паприку і добре перемішайте.
5. До цибулі додайте шматочки м'яса, приправити сіллю, поперчіть, понизьте вогонь до середньо-повільного і накрийте кришкою.
6. По закінченню деякого часу рідина в каструлі випарується, додайте трохи кип'яченої води, щоб вона на півсантиметра покривала м'ясо і продовжуйте тушкувати на слабкому вогні.
7. Поки м'ясо гаситися, почистіть і промийте картопля. Наріжте його кубиками.
8. Картопля в каструлю треба додати тоді, коли м'ясо стане м'яким.
9. Картопля тушкуйте до прозорості.
10. Помідори промийте, наріжте кубиками і додайте в каструлю. Не забудьте вирізати плодоніжки.
11. Якщо треба, додайте ще води і тушкуйте протягом 15-20 хвилин.
Spree в віденськи готові!
Смачного!
- Яловичина - 400-450 грам
- Цибулина - 1 штука (велика)
- Картопля - 2-3 штук
- Помідори - 2 штуки
- Паприка червона - 1-2 чайних ложок
- Масло рослинне - 3 Ст. Ложки
- Сіль, чорний перець - За смаком
1. Яловичину промийте, наріжте невеликими шматочками.
2. Цибуля чистий, наріжте кубиками.
3. У каструлю влийте масло рослинне, нагрійте на середньому вогні. Викладіть цибулю в каструлю і, помішуючи, обсмажте до м'якості і золотистого кольору.
4. Додайте паприку і добре перемішайте.
5. До цибулі додайте шматочки м'яса, приправити сіллю, поперчіть, понизьте вогонь до середньо-повільного і накрийте кришкою.
6. По закінченню деякого часу рідина в каструлі випарується, додайте трохи кип'яченої води, щоб вона на півсантиметра покривала м'ясо і продовжуйте тушкувати на слабкому вогні.
7. Поки м'ясо гаситися, почистіть і промийте картопля. Наріжте його кубиками.
8. Картопля в каструлю треба додати тоді, коли м'ясо стане м'яким.
9. Картопля тушкуйте до прозорості.
10. Помідори промийте, наріжте кубиками і додайте в каструлю. Не забудьте вирізати плодоніжки.
11. Якщо треба, додайте ще води і тушкуйте протягом 15-20 хвилин.
Spree в віденськи готові!
Смачного!