Білий соус для рибних страв
(покроковий рецепт з фото)
Ідеальний білий соус, який підкреслить смак риби, а не переб'є кислотою або вершками, як це зазвичай буває. Рекомендую прочитати, як приготувати білий соус для риби.
Такий нехитрий соус зробить ваше блюдо неповторним, оттенит найніжнішим вершковим смаком з ноткою лимона і прянощами трав. Дуже рекомендую подавати такий соус, як тільки відправили в нього кінзу. Так він розкриється з блюдом повністю. Порадуйте своїх гостей смачним частуванням і однозначно почуєте мільйон компліментів.
- Крем - 500 грам
- Лимон - 1 штука
- Braai - 1/2 пучка
- Кмин - 1/4 чайних ложки
- Koriandr - 1/4 чайних ложки
- Сіль - За смаком
- Перець - За смаком
Лимон розріжте поперек на дві частини. Від однієї з них відріжте часточку лимона, рівній 1/4 або 1/5 частини лимона.
У мисці змішайте сік лимона (без часточки), сметану, додайте тмин, koriandr, сіль і перець. Все ретельно перемішайте. Консистенція соусу повинна бути тонкою, але не рідкою. Якщо все ж соус густоват, то додайте сік з раніше відрізаною часточки лимона.
Перемішайте ретельно соус до отримання однорідної маси.
Листя кінзи поріжте вздовж, але сильно не дрібнити, так як згодом кінза дасть більше соку і смак соусу змінитися.