Біфстроганов з яловичини з грибами
(покроковий рецепт з фото)
Класичний рецепт приготування біфстроганова з яловичини з грибами. Смачне, ситне, поживна і ароматне блюдо. Його можна подати з макаронами, кашею або картоплею.
Є десятки, а то і сотні смачних страв, які можна приготувати заздалегідь (на вихідних) і є протягом тижня, наприклад, розігрів його з макаронами на вечерю чи обід. Ви можете зробити велику порцію. До столу страву подають гарячою.
- Яловичина - 700 грам
- Печериці - 230 грам
- Цибуля - 1 штука
- Часник - 1 зубчик
- Яловичий бульйон - 1, 5 склянки
- Вершкове масло - 3 Ст. Ложки
- Борошно - 1/4 склянки
- Крем - 1, 5 склянки
1
Яловичину помийте і наріжте невеликими шматочками поперек волокон. Очистіть цибулю і наріжте його дрібними кубиками. Гриби вимийте і наріжте пластинками, измельчитечасник.
2
Розігрійте сковороду з вершковим маслом, викладіть цибулю, гриби і додайте часник. Обсмажте до випаровування рідини і перекладіть в тарілку.
3
Поверніть сковороду на вогонь і влийте стакан бульйону, посоліть і додайте яловичину, тушкуйте м'ясо 20 хвилин.
4
Бульйон, що змішайте з борошном, влийте приготовлену суміш в сковороду, додайте гриби з цибулею і доведіть до кипіння.
5
Відразу після закипання додайте сметану, прогрійте ще 1 хвилину і вимикайте.
6
Подавайте блюдо з яєчною локшиною і прикрасьте зеленню, смачного!