Рецепт Антрекот у рукаві фото

Антрекот у рукаві
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня
М'ясо , Свинина
Дієтичне харчування , Вегетаріанське харчування
На обід , На вечерю , На святковий стіл , Новий рік , Різдво , Сімейна вечеря
Гарячі страви , Страви в рукаві , Антрек
Кількість порцій: 5-6
Час приготування: 4 г. 0 хв.

Антрекот у рукаві готується зі свинини, спецій і запікається в рукаві. Перевага рукава перед звичайним запіканням в духовці в тому, що не треба використовувати масла, м'ясо готується у власному соку.

Опис приготування:

Як приготувати антрекот в рукаві?

1. М'ясо промийте, просушіть паперовим рушником і викладіть в миску або каструлю з кришкою. Зробіть на м'ясі кілька косих надрізів.

2. Натріть м'ясо сіллю, перцем, пропущеним через прес часником, гірчицею. До речі, замість солі можна використовувати соєвий соус. Буде досить ложки 4-5.

3. Lukovitsu чистий, наріжте тонкими півкільцями. Додайте в миску до м'яса.

4. Миску оберніть харчовою плівкою або, якщо це каструля, накрийте кришкою і поставте на години 3 в холодильник.

5. По закінченню зазначеного часу бекон або сало наріжте скибочками.

У прорізи м'яса вкладіть скибочки бекону або сала.

6. М'ясо засуньте в рукав, затисніть кінчики і відправляйте в духовку.

7. Увімкніть духовку нагріватися на 200 градусів. Запам'ятайте, що м'ясо в рукаві треба поставити в ще не розігріту духовку. І зверніть увагу на упаковку плівки для рукава, там вказано обмеження температури.

8. Як тільки духовка розігріється до 200 градусів, зафіксуйте час. Кілограм м'яса запікається протягом однієї години.

9. Для 15-20 хвилин до готовності прорежьте верх рукава і включіть гриль, Якщо у вас є. На м'ясі утворюється гарна скоринка.

Витягніть з рукава і подавайте з улюбленим гарніром.

Антрекот у рукаві готовий!

Смачного!


  • Свинина - 1-1, 5 кілограма
  • Бекон або сало - 200 грам
  • Сіль, перець - За смаком
  • Часник - 4 зубчики
  • Цибулина - 1 штука
  • Гірчичний - 1 Ст. Ложка
Як приготувати антрекот в рукаві?

1. М'ясо промийте, просушіть паперовим рушником і викладіть в миску або каструлю з кришкою. Зробіть на м'ясі кілька косих надрізів.

2. Натріть м'ясо сіллю, перцем, пропущеним через прес часником, гірчицею. До речі, замість солі можна використовувати соєвий соус. Буде досить ложки 4-5.

3. Lukovitsu чистий, наріжте тонкими півкільцями. Додайте в миску до м'яса.

4. Миску оберніть харчовою плівкою або, якщо це каструля, накрийте кришкою і поставте на години 3 в холодильник.

5. По закінченню зазначеного часу бекон або сало наріжте скибочками.

У прорізи м'яса вкладіть скибочки бекону або сала.

6. М'ясо засуньте в рукав, затисніть кінчики і відправляйте в духовку.

7. Увімкніть духовку нагріватися на 200 градусів. Запам'ятайте, що м'ясо в рукаві треба поставити в ще не розігріту духовку. І зверніть увагу на упаковку плівки для рукава, там вказано обмеження температури.

8. Як тільки духовка розігріється до 200 градусів, зафіксуйте час. Кілограм м'яса запікається протягом однієї години.

9. Для 15-20 хвилин до готовності прорежьте верх рукава і включіть гриль, Якщо у вас є. На м'ясі утворюється гарна скоринка.

Витягніть з рукава і подавайте з улюбленим гарніром.

Антрекот у рукаві готовий!

Смачного!

Схожі рецепти