Антрекот у рукаві
(покроковий рецепт з фото)
Антрекот у рукаві готується зі свинини, спецій і запікається в рукаві. Перевага рукава перед звичайним запіканням в духовці в тому, що не треба використовувати масла, м'ясо готується у власному соку.
Як приготувати антрекот в рукаві?
1. М'ясо промийте, просушіть паперовим рушником і викладіть в миску або каструлю з кришкою. Зробіть на м'ясі кілька косих надрізів.
2. Натріть м'ясо сіллю, перцем, пропущеним через прес часником, гірчицею. До речі, замість солі можна використовувати соєвий соус. Буде досить ложки 4-5.
3. Lukovitsu чистий, наріжте тонкими півкільцями. Додайте в миску до м'яса.
4. Миску оберніть харчовою плівкою або, якщо це каструля, накрийте кришкою і поставте на години 3 в холодильник.
5. По закінченню зазначеного часу бекон або сало наріжте скибочками.
У прорізи м'яса вкладіть скибочки бекону або сала.
6. М'ясо засуньте в рукав, затисніть кінчики і відправляйте в духовку.
7. Увімкніть духовку нагріватися на 200 градусів. Запам'ятайте, що м'ясо в рукаві треба поставити в ще не розігріту духовку. І зверніть увагу на упаковку плівки для рукава, там вказано обмеження температури.
8. Як тільки духовка розігріється до 200 градусів, зафіксуйте час. Кілограм м'яса запікається протягом однієї години.
9. Для 15-20 хвилин до готовності прорежьте верх рукава і включіть гриль, Якщо у вас є. На м'ясі утворюється гарна скоринка.
Витягніть з рукава і подавайте з улюбленим гарніром.
Антрекот у рукаві готовий!
Смачного!
- Свинина - 1-1, 5 кілограма
- Бекон або сало - 200 грам
- Сіль, перець - За смаком
- Часник - 4 зубчики
- Цибулина - 1 штука
- Гірчичний - 1 Ст. Ложка
1. М'ясо промийте, просушіть паперовим рушником і викладіть в миску або каструлю з кришкою. Зробіть на м'ясі кілька косих надрізів.
2. Натріть м'ясо сіллю, перцем, пропущеним через прес часником, гірчицею. До речі, замість солі можна використовувати соєвий соус. Буде досить ложки 4-5.
3. Lukovitsu чистий, наріжте тонкими півкільцями. Додайте в миску до м'яса.
4. Миску оберніть харчовою плівкою або, якщо це каструля, накрийте кришкою і поставте на години 3 в холодильник.
5. По закінченню зазначеного часу бекон або сало наріжте скибочками.
У прорізи м'яса вкладіть скибочки бекону або сала.
6. М'ясо засуньте в рукав, затисніть кінчики і відправляйте в духовку.
7. Увімкніть духовку нагріватися на 200 градусів. Запам'ятайте, що м'ясо в рукаві треба поставити в ще не розігріту духовку. І зверніть увагу на упаковку плівки для рукава, там вказано обмеження температури.
8. Як тільки духовка розігріється до 200 градусів, зафіксуйте час. Кілограм м'яса запікається протягом однієї години.
9. Для 15-20 хвилин до готовності прорежьте верх рукава і включіть гриль, Якщо у вас є. На м'ясі утворюється гарна скоринка.
Витягніть з рукава і подавайте з улюбленим гарніром.
Антрекот у рукаві готовий!
Смачного!