Рецепт Аджика з яблуками і помідорами фото

Аджика з яблуками і помідорами
(покроковий рецепт з фото)

Кавказька кухня
Овочі, Фрукти, Яблука, Помідор, Болгарський перець
Вегетаріанське харчування, Пісні страви
На обід, На вечерю, Корисний обід, Легка вечеря, Романтична вечеря, Святковий обід
Аджика

Варіантів приготування аджики існує маса, хтось любить більш гостру закуску, а комусь подавай солодку. В даному рецепті знайде компроміс, аджика з яблук і моркви виходить солодко-гострою!

Хочу поділиться простим рецептом приготування аджики з яблуками і помідорами. Закуска виходить в міру гостра, з легким солодкуватим присмаком. Її можна використовувати як соус до м'ясних страв або просто їсти замість салату, подаючи на стіл з гарнірами. Хай щастить!

  • Помідори - 2, 5 кілограма
  • Морква - 1 кілограм
  • Яблука - 1 кілограм
  • Перець болгарський - 1 кілограм
  • Часник - 200 грам
  • Перець гострий - 2-3 штук
  • Сіль - 0, 25 склянки
  • Цукор - 1 Склянка
  • Оцет 3% - 1 Склянка
  • Масло рослинне - 1 Склянка
аджика з яблуками і помідорами - фото крок 1
Підготуйте всі необхідні для приготування аджики інгредієнти. Ретельно промийте овочі та фрукти.
аджика з яблуками і помідорами - фото крок 2
Болгарський перець очищаємо від насіння, обрізаємо плодоніжки, нарізаємо його шматочками.
аджика з яблуками і помідорами - фото крок 3
Яблука очищаємо, розрізаємо кожне на 4 частини.
аджика з яблуками і помідорами - фото крок 4
Нарізаємо часточками помідори.
аджика з яблуками і помідорами - фото крок 5
Очищаємо часник.
аджика з яблуками і помідорами - фото крок 6
Морква очищаємо і нарізаємо шматочками.
аджика з яблуками і помідорами - фото крок 7
Гострий перець очищаємо від насіння і нарізаємо шматочками.
аджика з яблуками і помідорами - фото крок 8
Перекручуємо все овочі (крім часнику) і яблука за допомогою м'ясорубки. Змішуємо, ставимо варитися, додавши сіль, цукор і масло. Варимо 1 час, і відразу ж додаємо часник (його потрібно прокрутити через м'ясорубку) і оцет. Варимо ще 15 хвилин.
аджика з яблуками і помідорами - фото крок 9
Розкладаємо гарячу аджику по стерилізованих банках, закриваємо кришками. Смачного!

Схожі рецепти