Зимовий суп з індичкою
(покроковий рецепт з фото)
Як зігрітися в зимові вечори? відповідь є: потрібно приготувати на вечерю гарячий м'ясний суп, додавши гриби, овочі, крупи або бобові. Наприклад, зиязикай суп з індичкою, дивіться, як його приготувати.
Цей суп можна зварити і з курки, замінити рис на сочевицю або колотий горох, додати моркву, приправити спеціями і травами, такими як куркума, чебрець або розмарин. Якщо використовувати заздалегідь відварений рис, то суп можна приготувати всього за 40 хвилин.
- Індичка відварена - 500 грам( (остов з м'ясом))
- Цибуля ріпчаста - 1 штука
- Стебла селери - 2 штуки
- Мал - 1 Склянка
- Гриби свіжі - 450 грам
- Вершкове масло - 6 Ст. Ложок
- Часник - 2 зубчики
- Бульйон курячий - 6 склянок
- Орегано сушений - 1 Чайна ложка
- Цибулевий порошок - 1/2 чайних ложки
- Приправа для курки - 1/4 чайних ложки
- Борошно - 3 Ст. Ложки
- Сіль - За смаком
1
Відваріть рис згідно з інструкцією на упаковці.
2
У великій товстостінній каструлі або казанку, на середньому вогні розтопіть 2 ст.Л. Вершкового масла. Додайте нарізані скибочками гриби і обсмажуйте, перемішуючи, поки вся волога не випарується.
3
Додайте ще 1 ст.Л. Масла, дрібно нарізані цибулю і селеру. Готуйте ще 4-5 хвилин.
4
Зменшіть вогонь до мінімуму, додайте подрібнений часник, орегано, цибульний порошок, приправу для курки і готуйте ще 1 хвилину.
5
Влийте курячий бульйон, доведіть до кипіння, зменшіть вогонь і варіть суп 10-20 хвилин.
6
У маленькій сковороді або сотейнику, на середньому вогні розтопіть 3 ст.Л. Масла до бульбашок. Додайте борошно, перемішайте і обсмажуйте борошно на слабкому вогні до світло-золотистого кольору, приблизно 6-8 хвилин.
7
Додайте борошняну суміш в суп, по 1 ст.Л., перемішуючи. Варіть суп на повільному вогні ще 5 хвилин.
8
Покладіть в суп відварений рис, відварене м'ясо індички, нарізане кубиками, сіль за смаком. Подайте зиязикай суп гарячим. Смачного!