Рецепт Жерех в духовці фото

Жерех в духовці
(покроковий рецепт з фото)

Східна кухня , Казахська кухня
Риба та морепродукти
Низькокалорійні, ПП рецепти
На обід, На вечерю
Гарячі страви

Продовжую свої кулінарні експерименти з рибою. Якщо нове м'ясо на ринку не знайдеш, тут вже все зрозуміло і перепробувано, а ось видів річкових і морських мешканців дуже багато представлено.

На цей раз, я вирішила дізнатися про те, як приготувати жереха в духовці. Ця риба сімейства коропових, тому її смак нам знаком, але все-таки має свою відмінність. Краще, як це зробила я, відразу купуйте готове філе, інакше ви намучиться з видаленням великої кількості дрібних кісточок. А так все буде без мороки.

  • Žereh файл - 2 штуки
  • Яйце - 2 штуки
  • Твердий сир - 30 грам
  • Сухарі паніровочні - 6 Ст. Ложок
  • Крем - 1 Ст. Ложка
  • Рослинна олія - 3 Ст. Ложки
  • Сіль - За смаком
  • Спеції для риби - За смаком
жерех в духовці - фото крок 1
У мисці змішайте сіль з яйцем. У тарілку висипте сухарі.
жерех в духовці - фото крок 2
Філе умочіть в яйцях, а потім в сухарях. Обсмажте його на маслі в сковороді до золотистої скоринки.
жерех в духовці - фото крок 3
Приготуйте соус. Натріть дрібно сир і з'єднайте його з яйцем, спеціями, сметаною, 1ст. Ложкою сухарів і сіллю. Добре перемішайте.
жерех в духовці - фото крок 4
Розігрійте духовку до 190 градусів. У форму для запікання перекладіть рибу і полийте її соусом.
жерех в духовці - фото крок 5
Випікайте блюдо протягом півгодини і подавайте з улюбленим гарніром. Смачного!

Схожі рецепти