Рецепт Запечені шиітаке фото

Запечені шиітаке
(покроковий рецепт з фото)

Єврейська кухня
Гриби , Шиітаке
Дієтичне харчування , Вегетаріанське харчування , Пісні страви
На обід , На вечерю
Гарячі страви
Кількість порцій: 6
Час приготування: 30 хв.

Шиітаке запікаються в духовці під сирним соусом. Виходить легке, ароматне і дуже смачна страва. Як гарнір можна відварити рис або макарони. Обов'язково спробуйте приготувати!

Опис приготування:

Уявляю простий рецепт приготування запечених шиітаке. Гриби миємо, чистимо і обрізаємо їм ніжки. Із зазначених в рецепті інгредієнтів, приготуйте смачний сирний соус, потім наповніть їм гриби. Далі можна гриби запекти в духовці, а можна підсмажити на сковороді. Тут вже вибирайте, як вам більше подобається. Хай щастить!

  • Шиітаке - 6 штук
  • Гірчичний - 1 Ст. Ложка
  • Майонез - 1 Ст. Ложка
  • Петрушка - 1 щіпка
  • Пармезан - 30 грам
  • Вершкове масло - 10 грам
  • Каррі - За смаком
запечені шиітаке - фото крок 1
Гриби ретельно промийте, ображати ніжки.
запечені шиітаке - фото крок 2
З сиру, гірчиці, майонезу і вершкового масла приготуємо соус, змішавши все до однорідної маси. Отриманою масою наповнюємо гриби.
запечені шиітаке - фото крок 3
Далі гриби запікаються в духовці до готовності або обсмажуються на сковороді під кришкою 5 хвилин.
запечені шиітаке - фото крок 4
При подачі на стіл присипаємо шиітаке сушеної петрушкою і каррі. Смачного!

Схожі рецепти