Запечені фаршировані авокадо
(покроковий рецепт з фото)
Можу поділитися з вами, як приготувати запечені фаршировані авокадо. Це такий делікатес, який доступний всім. Я дуже люблю авокадо і готова їсти їх у будь-якому вигляді. А вже в такому - тим більше!
Запечені фаршировані авокадо - відмінна ідея для ситного сніданку, особливо якщо вам належить довгий робочий день! Простий рецепт запечених фаршированих авокадо допоможе вам здивувати і несподіваних гостей оригінальною закускою, яку можна приготувати швидко. А в розігрітій духовці попутно запекти що-небудь ще. Використовуйте спеції і соуси. Це урізноманітнює смак ваших страв. Успіхів і приємного апетиту!
- Авокадо - 1 штука
- Яйце - 2 штуки
- Бекон - 30 грам
- Сіль, перець - За смаком
Авокадо розрізати навпіл і вийняти кісточку.
Вийняти ложкою частину м'якоті авокадо, щоб зробити поглиблення побільше.
Помістіть авокадо в форму для запікання.
Розбити в кожну половинку по яйцю.
Покласти на кожну половинку шматочки бекону, посолити поперчити.
Випікати при 20 градусах 20-25 хвилин.
Смачного!