Рецепт Фаршировані яйця з авокадо і цибулею фото

Фаршировані яйця з авокадо і цибулею
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Іспанська кухня
Яйця
Дієтичне харчування , Низькокалорійні , ПП рецепти , Рецепти для схуднення , Для діабетиків
На швидку руку , На святковий стіл , Фуршет
Фаршировані
Кількість порцій: 12
Час приготування: 30 хв.

Якщо хочете здивувати гостей і близьких цікавою закускою, приготуйте фаршировані яйця. Я пропоную наповнити яйця начинкою з жовтків, прянощів і авокадо, а потім все обсмажити. Пробуємо!

Опис приготування:

Це дуже красива і смачна закуска - фаршировані яйця з авокадо і цибулею, незважаючи на те, що інгредієнти для неї потрібні найпростіші, і готується вона дуже легко. Рецепт мені відомий ще зі студентських часів - коли треба було практично з нічого приготувати щось святкове і цікаве, ми з подружками неодмінно готували фаршировані яйця з авокадо і цибулею - виходила відмінна закуска, вельми гідна, апетитна і смачна.

  • Яйце варене - 6 штук
  • Цибуля - 1 штука
  • Авокадо - 1 штука
  • Панірувальні сухарі - 1/2 склянки
  • Часник - 1 зубчик
  • М'ята - 1 пучок
  • Імбир - 50 грам
  • Куркума - 1/4 чайних ложки
  • Перець мелений - 1 Чайна ложка
  • Лимонний сік - 1/2 чайних ложки
  • Вершкове масло - 2 Ст. Ложки
  • Сіль - 1 щіпка
  • Яйце - 1 штука (сире)
  • Рослинна олія - За смаком (для смаження)
фаршировані яйця з авокадо і цибулею - фото крок 1
1. Обсмажте у вершковому маслі подрібнену цибулю і тертий імбир до золотистого. Після додайте подрібнені варені жовтки, kurkumu, перець, часник і сіль.
фаршировані яйця з авокадо і цибулею - фото крок 2
2. Половинки яєчних білків наповніть начинкою.
фаршировані яйця з авокадо і цибулею - фото крок 3
3. У чаші блендера подрібніть авокадо і м'яту в однорідне пюре. Змішайте суміш з лимонним соком і викладіть зверху.
фаршировані яйця з авокадо і цибулею - фото крок 4
4. Занурте фаршировані яйця у збите сире яйце і обваляйте в панірувальних сухарях.
фаршировані яйця з авокадо і цибулею - фото крок 5
5. Обсмажте яйця з двох сторін на рослинній олії до золотистої скоринки і подавайте до столу. Смачного!

Схожі рецепти