Фаршировані яйця з авокадо і цибулею
(покроковий рецепт з фото)
Якщо хочете здивувати гостей і близьких цікавою закускою, приготуйте фаршировані яйця. Я пропоную наповнити яйця начинкою з жовтків, прянощів і авокадо, а потім все обсмажити. Пробуємо!
Це дуже красива і смачна закуска - фаршировані яйця з авокадо і цибулею, незважаючи на те, що інгредієнти для неї потрібні найпростіші, і готується вона дуже легко. Рецепт мені відомий ще зі студентських часів - коли треба було практично з нічого приготувати щось святкове і цікаве, ми з подружками неодмінно готували фаршировані яйця з авокадо і цибулею - виходила відмінна закуска, вельми гідна, апетитна і смачна.
- Яйце варене - 6 штук
- Цибуля - 1 штука
- Авокадо - 1 штука
- Панірувальні сухарі - 1/2 склянки
- Часник - 1 зубчик
- М'ята - 1 пучок
- Імбир - 50 грам
- Куркума - 1/4 чайних ложки
- Перець мелений - 1 Чайна ложка
- Лимонний сік - 1/2 чайних ложки
- Вершкове масло - 2 Ст. Ложки
- Сіль - 1 щіпка
- Яйце - 1 штука (сире)
- Рослинна олія - За смаком (для смаження)
1. Обсмажте у вершковому маслі подрібнену цибулю і тертий імбир до золотистого. Після додайте подрібнені варені жовтки, kurkumu, перець, часник і сіль.
2. Половинки яєчних білків наповніть начинкою.
3. У чаші блендера подрібніть авокадо і м'яту в однорідне пюре. Змішайте суміш з лимонним соком і викладіть зверху.
4. Занурте фаршировані яйця у збите сире яйце і обваляйте в панірувальних сухарях.
5. Обсмажте яйця з двох сторін на рослинній олії до золотистої скоринки і подавайте до столу. Смачного!