Фаршировані авокадо
(покроковий рецепт з фото)
Ця красива і смачна закуска завжди виручить вас в свято. Фаршировані авокадо - то, що потрібно, коли необхідно чимось ефектним прикрасити стіл. Робляться вони з яйцем і свіжою редискою.
Можете прикрасити фаршировані авокадо свіжою зеленню. Хоча завдяки зеленому луку і редисці начинка виглядає досить-таки яскраво. Таку закуску їдять десертними ложечками, не забудьте нагадати гостям, що в блюдо входить не тільки начинка, але і решта м'якоть авокадо - безперечно, корисного і смачного фрукта. Вивчайте рецепт фаршированого авокадо, застосовуйте на практиці і радуйте своїх гостей і близьких. Смачного!
- Авокадо - 1 штука
- Варене яйце - 1 штука
- Майонез - 1 Чайна ложка
- Редис - 6-7 штук
- Зелена цибуля - 1-2 штук (пера.)
- Сіль - 1 щіпка
Виберіть кісточку з авокадо і трохи м'якоті. Зробіть "гніздечко" в авокадо.
Розм'якшіть виделкою м'якоть авокадо і варене яйце.
Змішайте варене яйце і м'якоть авокадо разом, додайте майонез.
Додайте дрібно нарізану редиску.
Ще трохи зеленої цибулі і все перемішайте. Ваша начинка для авокадо готова.
Тепер викладіть готову начинку в "гніздечко" авокадо. Ваші фаршировані авокадо готові!