Запечене м'ясо на Новий рік
(покроковий рецепт з фото)
Запечене м'ясо виходить дуже смачним, м'яким, соковитим і ароматним. На новорічному столі така м'ясна закуска буде користуватися величезним попитом серед запрошених гостей.
Для приготування м'яса придбайте шматок свинини рівний і красивий на вигляд. Крім перерахованих інгредієнтів можете сміливо додати ще інші спеції, які любите. Подавати м'ясо можете до столу цілим шматком або нарізати його на шматки.
- Свинина - 300 грам
- Часник - 1 зубчик
- Лавровий лист - 1 штука
- Перець горошком - 3-6 штук
- Мед - 1 Чайна ложка
- Гірчиця zernami - 2 чайних ложки
- Масло рослинне - 3 Ст. Ложки
- Сіль - 1/2 чайних ложки
- Перець мелений - За смаком
Підготуйте необхідні інгредієнти.
Влийте в миску масло і видавіть часник.
Додайте сіль і мелений перець.
Додайте гірчицю зернами.
Додайте мед.
Добре все перемішайте.
М'ясо добре промийте, викладіть його в форму для випікання. Туди ж додайте перець горошком і лавровий лист, який попередньо розламайте на кілька частин.
Добре змастіть м'ясо з усіх боків підготовленим соусом.
Накрийте форму фольгою. Надішліть м'ясо в розігріту духовку на 60 хвилин.
Через 60 хвилин зніміть фольгу і відправте м'ясо в духовку ще на 10 хвилин.
Готове м'ясо перекладіть на блюдо.
Для зручності можна нарізати на порційні шматки.