М'ясо по-французьки на Новий рік
(покроковий рецепт з фото)
Кількість порцій: 6
Час приготування: 1 г. 30 хв.
Соковите м'ясо з помідором під сирною скоринкою. Якщо ви не знаєте, як приготувати м'ясо по-французьки на Новий рік, швидше дивіться рецепт. Це безпрограшний варіант головної страви на святковий стіл.
Опис приготування:
Приготувати це блюдо нескладно. Якщо ви вибрали свинину, то краще візьміть вирізку зі свинячої шиї. М'ясо слід гарненько відбити молоточком, але так, щоб воно залишилося цілим і не порвалося. Цього легко домогтися, накривши шматочки м'яса харчовою плівкою. М'ясо залишиться цілим, а кухня - чистіше. Приємних вам клопоту на кухні!
- Свинина - 600 грам (шия)
- Помідори - 2-3 штук
- Сир твердих сортів - 200 грам
- Гірчиця з зернами - 50 грам
- Олія - 2 Ст. Ложки
- Спеції - 2 чайних ложки (горіхово-часникова, суміш перців мелених)
- Сіль - За смаком
Підготуйте необхідні продукти. М'ясо натріть сумішшю спецій і залиште маринуватися на 30 хвилин.
М'ясо порізати скибочками завтовшки в 1 см. Змішайте гірчицю і 1 ст.Л. Оливкового масла, змастіть м'ясо.
Накрийте м'ясо харчовою плівкою і відбийте молоточком так, щоб м'ясо не порвалося. Залиште маринуватися на 15 хвилин.
Розігрійте духовку до 180 градусів. Форму для запікання застеліть фольгою і змастіть оливковою олією. Помідори наріжте скибочками завтовшки в 1 см і покладіть поверх м'яса, змастіть гірчицею.
Сир натріть на крупній (! !! ) тертці, посипте їм помідори. Поставте блюдо запікатися в розігріту духовку на 1 час.
Готове м'ясо по-французьки трохи остудіть, а потім подавайте до столу. Смачного!