М'ясо по-французьки на Новий рік
(покроковий рецепт з фото)
Соковите м'ясо з помідором під сирною скоринкою. Якщо ви не знаєте, як приготувати м'ясо по-французьки на Новий рік, швидше дивіться рецепт. Це безпрограшний варіант головної страви на святковий стіл.
Приготувати це блюдо нескладно. Якщо ви вибрали свинину, то краще візьміть вирізку зі свинячої шиї. М'ясо слід гарненько відбити молоточком, але так, щоб воно залишилося цілим і не порвалося. Цього легко домогтися, накривши шматочки м'яса харчовою плівкою. М'ясо залишиться цілим, а кухня - чистіше. Приємних вам клопоту на кухні!
- Свинина - 600 грам (шия)
- Помідори - 2-3 штук
- Сир твердих сортів - 200 грам
- Гірчиця з зернами - 50 грам
- Олія - 2 Ст. Ложки
- Спеції - 2 чайних ложки (горіхово-часникова, суміш перців мелених)
- Сіль - За смаком
Підготуйте необхідні продукти. М'ясо натріть сумішшю спецій і залиште маринуватися на 30 хвилин.
М'ясо порізати скибочками завтовшки в 1 см. Змішайте гірчицю і 1 ст.Л. Оливкового масла, змастіть м'ясо.
Накрийте м'ясо харчовою плівкою і відбийте молоточком так, щоб м'ясо не порвалося. Залиште маринуватися на 15 хвилин.
Розігрійте духовку до 180 градусів. Форму для запікання застеліть фольгою і змастіть оливковою олією. Помідори наріжте скибочками завтовшки в 1 см і покладіть поверх м'яса, змастіть гірчицею.
Сир натріть на крупній (! !! ) тертці, посипте їм помідори. Поставте блюдо запікатися в розігріту духовку на 1 час.
Готове м'ясо по-французьки трохи остудіть, а потім подавайте до столу. Смачного!