Закуска до віскі
(покроковий рецепт з фото)
Закуска до віскі буває різною. Залежно від країни та традицій, які передаються від покоління до покоління, підбирається закуска. Я вважаю за краще подавати до віскі - тарталетки з яйцем і лососем.
Дуже простий рецепт приготування закуски до віскі в домашніх умовах. У деяких країнах віскі нічим не закушують, але у нас інший менталітет: ми любимо, щоб на столі завжди щось було, особливо якщо є алкоголь. Тарталетки з яйцем і лососем - ідеальне і просте рішення! хай щастить!
- Яйця - 2 штуки
- Лосось копчений - За смаком
- tartalettes - 4 штуки
- Майонез - За смаком
Зваріть круто яйця, остудіть і очистіть їх. Потім подрібніть ножем.
Філе копченого лосося нарізаємо тонкими пластинками.
Змішайте яйця з майонезом. Отриманою масою наповніть тарталетки, зверху викладіть скибочки лосося. Смачного!