Рецепт Юшка з Зубатка фото

Юшка з Зубатка
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Риба та морепродукти , Зубатка
Дієтичне харчування
На обід , Корисний обід
Супи , Вуха
Кількість порцій: 4
Час приготування: 40 хв.

У зубатки ніжне, м'яке, жирне м'ясо. Чого тільки з цією рибою не роблять - і котлети, і відварюють, і в клярі смажать. Ми ж приготуємо з зубатки вуха.

Опис приготування:

Ця страва стане прекрасним подарунком для любителів морської кухні. Насичений рибний суп (вуха все ж вариться на багатті, але це лише моє переконання). До нього відмінно підійде зелень в кінці варіння і чарочка вогненної води на початку поїдання. А щоб не помилитися при готуванні, скористайтеся моїм рецептом юшки з зубатки.

  • Зубатка - 1 штука
  • Картопля - 4 штуки
  • Морква - 1 штука
  • Геркулес - 1 Ст. Ложка (можна замінити пшоном.)
  • Лавровий лист - За смаком
  • Сіль - За смаком
  • Перець - За смаком
юшка з зубатки - фото крок 1
Зубатку нарізати шматочками, опустити в киплячу воду. Проварити 20 хвилин.
юшка з зубатки - фото крок 2
Картоплю почистити, нарізати кубиками.
юшка з зубатки - фото крок 3
Цибулю почистити, дрібно нарізати.
юшка з зубатки - фото крок 4
Морква вимити, почистити, нарізати кружечками.
юшка з зубатки - фото крок 5
Зубатку вийняти, витягти всі кістки. Бульйон необхідно процідити, покласти назад рибу. Поставити все на вогонь. Як закипить додати підготовлені овочі і геркулес. Покласти сіль, перець, лавровий лист і дати прокипіти 10 хвилин.
юшка з зубатки - фото крок 6
Дати трохи настоятися. Розлити по тарілках. Смачного!

Схожі рецепти