Юшка на курячому бульйоні
(покроковий рецепт з фото)
Хочу запропонувати вам для різноманітності спробувати зварити дуже насичену, неймовірно ароматну і апетитну вуха. Такий рибний супчик точно не залишить вас байдужими, так що рекомендую на замітку!
Не проходьте повз, якщо хочете дізнатися, як приготувати юшку на курячому бульйоні. Дивовижне поєднання з рибою перетворює блюдо в справжню насолоду. Що стосується решти інгредієнтів, то ви можете використовувати будь-які овочі, які вам до смаку, також при бажанні додайте крупу, наприклад. Така вуха приємно здивує навіть справжніх шанувальників цього блюда.
- Півень - 1 штука (або курка)
- Судак - 1 штука
- Цибулина - 2 штуки
- Морква - 1-2 штук
- Часник - 3-6 зубчиків
- Зелень - 1 пучок
- Лавровий лист - 1-2 штук
- Картопля - 3-4 штук
- Сіль і перець - 1 За смаком
- Помідори - 1-3 штук (по бажанню)
1. Для початку потрібно викласти птицю цілком в каструлю, залити водою і варити бульйон не менше двох годин.
2. Коли бульйон буде готовий, акуратно дістаньте курку або півня, а бульйон за бажанням можна процідити. Рибу тим часом потрібно очистити і нарізати великими шматочками.
3. Підготуйте все овочі, які будете використовувати: цибуля, часник, морква, картопля. Вимийте зелень.
4. Бульйон посоліть і поперчіть за смаком. Викладіть в нього овочі.
5. Для аромату можна додати лавровий лист. Варіть на середньому вогні хвилин 20. Після зніміть з вогню, накрийте кришкою і дайте настоятися ще з півгодинки. Після чого можна подавати вуха до столу.
Смачного!
Смачного!