Юшка класична на багатті
(покроковий рецепт з фото)
Жодна справжня риболовля не обходиться без юшки. Є багато різноманітних рецептів з використанням різних сортів риби, овочів. Розповім про рецепт, як приготувати юшку класичну на багатті.
Найсмачніша юшка виходить саме на багатті, однак можна зробити її в домашніх умовах на звичайній плиті. Вона повинна бути насиченою за смаком, але з прозорим бульйоном. Краще з'їсти юшку відразу після приготування, поки вона ще гаряча.
- Щука - 300 грам
- Судак - 200 грам
- Картопля - 4 штуки
- Морквина - 3 штуки
- Цибуля - 100 грам
- Сіль - За смаком
- Чорний перець - 5 штук (горошком )
- Гвоздика - 1 штука
- Лавровий лист - 1-2 штук
1
В казанок наберіть воду і відправте його на вогонь, доведіть воду до кипіння, додайте сіль і викладіть вимиті шматочки риби.
2
Не кладіть на його кришкою, додайте перець і доведіть все до кипіння.
3
Очистіть моркву, картоплю, цибуля. Наріжте дуже крупно овочі і відправте їх в киплячий бульйон.
4
Варіть все до готовності овочів (близько 20-30 хвилин). Додайте залишилися спеції.
5
На пару секунд покладіть в казанок тліюче колоду, завдяки чому вийде приємний аромат.
6
Зніміть казанок з вогню і накрийте його кришкою, залиште на 10 хвилин, а потім подавайте його до столу.