Яловичина в пароварці
(покроковий рецепт з фото)
Кількість порцій: 5-6
Час приготування: 40 хв.
Якщо хочете урізноманітнити ваш раціон, і трохи його"полегшити" , зробити більш здоровим, - тоді спробуйте цей простий рецепт яловичини в пароварці. Корисне і соковите блюдо, рекомендую!
Опис приготування:
Таке м'ясо виходить дуже ніжним і соковитим, адже приготування на пару вже точно не пересушить вашу яловичину! А ви самі знаєте, , за духовкою часто спостерігається такий грішок. Особливо, якщо готувати"пісну" , нежирну яловичину. Так що ж робити? І м'яса хочеться, але і одужувати від занадто жирного м'яса теж не хочеться, вірно? Ось для таких випадків і існує цей простий рецепт яловичини в пароварці. Чи не складно і досить швидко. Та й смачно дуже, так що рекомендую!
- Яловичина - 600 грам
- Помідори - 4 штуки
- Сир сулугуні - 200 грам
- Зелень - За смаком
- Сіль - За смаком
- Спеції - За смаком
1. М'ясо ріжемо на шматочки, солимо, перчимо і викладаємо в чашу пароварки.
2. Помідори ріжемо кружальцями, викладаємо поверх м'яса. Наверх - сулугуні скибочками і зелень.
3. Тримаємо в пароварці 40 хвилин. Готово!