Рецепт Яловичина в пароварці фото

Яловичина в пароварці
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
М'ясо , Яловичина
Дієтичне харчування , Рецепти для схуднення
На обід , На вечерю , Корисний обід , Легка вечеря
Гарячі страви , Страви на пару
Кількість порцій: 5-6
Час приготування: 40 хв.

Якщо хочете урізноманітнити ваш раціон, і трохи його"полегшити" , зробити більш здоровим, - тоді спробуйте цей простий рецепт яловичини в пароварці. Корисне і соковите блюдо, рекомендую!

Опис приготування:

Таке м'ясо виходить дуже ніжним і соковитим, адже приготування на пару вже точно не пересушить вашу яловичину! А ви самі знаєте, , за духовкою часто спостерігається такий грішок. Особливо, якщо готувати"пісну" , нежирну яловичину. Так що ж робити? І м'яса хочеться, але і одужувати від занадто жирного м'яса теж не хочеться, вірно? Ось для таких випадків і існує цей простий рецепт яловичини в пароварці. Чи не складно і досить швидко. Та й смачно дуже, так що рекомендую!

  • Яловичина - 600 грам
  • Помідори - 4 штуки
  • Сир сулугуні - 200 грам
  • Зелень - За смаком
  • Сіль - За смаком
  • Спеції - За смаком
яловичина в пароварці - фото крок 1
1. М'ясо ріжемо на шматочки, солимо, перчимо і викладаємо в чашу пароварки.
яловичина в пароварці - фото крок 2
2. Помідори ріжемо кружальцями, викладаємо поверх м'яса. Наверх - сулугуні скибочками і зелень.
яловичина в пароварці - фото крок 3
3. Тримаємо в пароварці 40 хвилин. Готово!

Схожі рецепти