Яловичина по-узбецьки
(покроковий рецепт з фото)
Яловичина по-узбецьки або лагман - це національне узбецьке блюдо, дуже пряна, ситне. У кожного народу є свій традиційний рецепт лагмана, я ж представляю вам рецепт мого друга.
Давайте приступимо до готування.
1. Для цього ми спочатку обсмажуємо м'ясо, порізане дрібними кубиками і пасеруємо цибулю, додаємо туди ж часник (можна порізаний, можна видавлений через прес), не забуваємо також по болгарський перець і помідори, баклажани. Помідори краще очистіть від шкірки, це додасть вашій страві більше соковитості і ніжності. Переважно нарізати все кубиками, адже яловичина по-узбецьки або лагман є не тільки смачним, але і красивим стравою.
2. Коли інгредієнти підливи «підрум'яняться», все заливаємо водою, доводимо до кипіння, солимо, додаємо спеції і нашатковану капусту. Підливу для лагмана тушкуємо на повільному вогні до повної готовності.
3. У каструлю наливаємо воду, солимо і кип'ятимо. У киплячу воду опускаємо локшину і варимо до готовності.
4. Готову локшину промиваємо під струменем холодної води, за тим розкладаємо по тарілках і заливаємо гарячою підливою. Зверху посипаємо рубаною зеленню. Смачного!
Ось і весь спосіб приготування цієї страви, прочитавши цю статтю, ви переконалися, що готується воно не так вже й складно. А результат страви вразить вас своїм смаком, так що ви точно не пошкодуєте про витрачений час!
- Локшина для лагмана - 1 штука (пачка)
- Яловичина філе - 0, 5 кілограма
- Капуста - 300 грам
- Баклажан - 2 штуки
- Цибуля ріпчаста - 3-4 штук
- Часник - 5 зубчиків
- Помідори великі - 2-3 штук
- Лавровий лист - За смаком
- Сіль, перець, спеції - За смаком
1. Для цього ми спочатку обсмажуємо м'ясо, порізане дрібними кубиками і пасеруємо цибулю, додаємо туди ж часник (можна порізаний, можна видавлений через прес), не забуваємо також по болгарський перець і помідори, баклажани. Помідори краще очистіть від шкірки, це додасть вашій страві більше соковитості і ніжності. Переважно нарізати все кубиками, адже яловичина по-узбецьки або лагман є не тільки смачним, але і красивим стравою.
2. Коли інгредієнти підливи «підрум'яняться», все заливаємо водою, доводимо до кипіння, солимо, додаємо спеції і нашатковану капусту. Підливу для лагмана тушкуємо на повільному вогні до повної готовності.
3. У каструлю наливаємо воду, солимо і кип'ятимо. У киплячу воду опускаємо локшину і варимо до готовності.
4. Готову локшину промиваємо під струменем холодної води, за тим розкладаємо по тарілках і заливаємо гарячою підливою. Зверху посипаємо рубаною зеленню. Смачного!
Ось і весь спосіб приготування цієї страви, прочитавши цю статтю, ви переконалися, що готується воно не так вже й складно. А результат страви вразить вас своїм смаком, так що ви точно не пошкодуєте про витрачений час!