Рецепт Яловичина по-узбецьки фото

Яловичина по-узбецьки
(покроковий рецепт з фото)

Східна кухня , Узбецька кухня
М'ясо , Макарони , Яловичина
Дієтичне харчування , Рецепти для схуднення
На обід , На вечерю , На святковий стіл
Гарячі страви
Кількість порцій: 6
Час приготування: 1 г. 0 хв.

Яловичина по-узбецьки або лагман - це національне узбецьке блюдо, дуже пряна, ситне. У кожного народу є свій традиційний рецепт лагмана, я ж представляю вам рецепт мого друга.

Опис приготування:

Давайте приступимо до готування.

1. Для цього ми спочатку обсмажуємо м'ясо, порізане дрібними кубиками і пасеруємо цибулю, додаємо туди ж часник (можна порізаний, можна видавлений через прес), не забуваємо також по болгарський перець і помідори, баклажани. Помідори краще очистіть від шкірки, це додасть вашій страві більше соковитості і ніжності. Переважно нарізати все кубиками, адже яловичина по-узбецьки або лагман є не тільки смачним, але і красивим стравою.

2. Коли інгредієнти підливи «підрум'яняться», все заливаємо водою, доводимо до кипіння, солимо, додаємо спеції і нашатковану капусту. Підливу для лагмана тушкуємо на повільному вогні до повної готовності.

3. У каструлю наливаємо воду, солимо і кип'ятимо. У киплячу воду опускаємо локшину і варимо до готовності.

4. Готову локшину промиваємо під струменем холодної води, за тим розкладаємо по тарілках і заливаємо гарячою підливою. Зверху посипаємо рубаною зеленню. Смачного!

Ось і весь спосіб приготування цієї страви, прочитавши цю статтю, ви переконалися, що готується воно не так вже й складно. А результат страви вразить вас своїм смаком, так що ви точно не пошкодуєте про витрачений час!

  • Локшина для лагмана - 1 штука (пачка)
  • Яловичина філе - 0, 5 кілограма
  • Капуста - 300 грам
  • Баклажан - 2 штуки
  • Цибуля ріпчаста - 3-4 штук
  • Часник - 5 зубчиків
  • Помідори великі - 2-3 штук
  • Лавровий лист - За смаком
  • Сіль, перець, спеції - За смаком
Давайте приступимо до готування.

1. Для цього ми спочатку обсмажуємо м'ясо, порізане дрібними кубиками і пасеруємо цибулю, додаємо туди ж часник (можна порізаний, можна видавлений через прес), не забуваємо також по болгарський перець і помідори, баклажани. Помідори краще очистіть від шкірки, це додасть вашій страві більше соковитості і ніжності. Переважно нарізати все кубиками, адже яловичина по-узбецьки або лагман є не тільки смачним, але і красивим стравою.

2. Коли інгредієнти підливи «підрум'яняться», все заливаємо водою, доводимо до кипіння, солимо, додаємо спеції і нашатковану капусту. Підливу для лагмана тушкуємо на повільному вогні до повної готовності.

3. У каструлю наливаємо воду, солимо і кип'ятимо. У киплячу воду опускаємо локшину і варимо до готовності.

4. Готову локшину промиваємо під струменем холодної води, за тим розкладаємо по тарілках і заливаємо гарячою підливою. Зверху посипаємо рубаною зеленню. Смачного!

Ось і весь спосіб приготування цієї страви, прочитавши цю статтю, ви переконалися, що готується воно не так вже й складно. А результат страви вразить вас своїм смаком, так що ви точно не пошкодуєте про витрачений час!

Схожі рецепти