Рецепт Яловичина по-грузинськи фото

Яловичина по-грузинськи
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Французька кухня
М'ясо, Яловичина
Дієтичне харчування, Рецепти для схуднення
На обід, На вечерю, На святковий стіл
Гарячі страви

Чудове гостреньке блюдо з грузинської кухні. Рецепт привезений в якості сувеніра з давнього подорожі в Тбілісі. Там в ресторані готелю я спробував його вперше.

Приготування яловичини по-грузинськи забере у вас близько 2, 5 годин. Спочатку поріжте і відваріть яловичину. Потім обсмажте порізаний півкільцями цибулю з томатною пастою. Готове м'ясо протушкувати протягом півгодини з цибулею і пастою. За п'ять хвилин до готовності додайте спеції і дрібно порубані зелень, часник і цибулину. Перемішайте, почекайте ще 5 хвилин і насолоджуйтеся ароматним і смачним блюдом. Смачного!

  • Яловичина - 600 грам
  • Цибуля - 4 штуки
  • Томатна паста - 4 Ст. Ложки
  • Коріандр мелений - 5 Щепоток
  • Хміль-сунелі - 3 щіпки
  • Червоний перець - 2 щіпки
  • Часник - 2 зубчики
  • Пучок зелені - 1 штука
  • Рослинна олія - За смаком (для смаження)
  • Сіль - За смаком
яловичина по-грузинськи - фото крок 1
Яловичину поріжте шматочками і відваріть до готовності.
яловичина по-грузинськи - фото крок 2
Поріжте три цибулини півкільцями.
яловичина по-грузинськи - фото крок 3
Обсмажте цибулю на рослинній олії, додайте в нього томатну пасту.
яловичина по-грузинськи - фото крок 4
Відварене м'ясо викладіть на сковороду до цибулі.
яловичина по-грузинськи - фото крок 5
Залийте його м'ясним бульйоном, так, щоб він покрив яловичину і поставте на слабкому вогні гаситися протягом півгодини.
яловичина по-грузинськи - фото крок 6
Зелень, часник і залишилася цибулину дрібно поріжте.
яловичина по-грузинськи - фото крок 7
За п'ять хвилин до готовності засинайте в м'ясо приправи: мелений коріандр, хміль-сунелі, червоний перець, приправити сіллю. Також додайте зелень, цибуля, часник і перемішайте.

Схожі рецепти