Рецепт Яєчня з томатною пастою фото

Яєчня з томатною пастою
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Яйця
Дієтичне харчування
На сніданок
Соуси, Яєчня

Раджу для різноманітності своїх сніданків дізнатися, як приготувати яєчню з томатною пастою. Виходить така собі варіація Шакшука - відомого східного блюда. Смачно, ситно і смачно, рекомендую!

Що мені особливо подобається в цьому простому рецепті яєчні з томатною пастою, - так це сама консистенція готових яєць. Виходить дуже схоже на яйця-пашот, ось тільки з окропом морочитися не потрібно! Навіть смачніше виходить, - адже в томатній пасті, а не в простій воді, готується! Так що рекомендую і вам ознайомиться з цим рецептом приготування яєчні з томатною пастою!

  • Яйця - 6 штук
  • Томатне пюре - 800 грам (можна замінити томатною пастою, свіжими перетертими помідорами або томатами у власному соку)
  • Цибуля - 1 штука
  • Часник - 4 зубчики
  • Паприка - 1 Ст. Ложка
  • Кмин - 1 Чайна ложка
  • Сіль - За смаком
яєчня з томатною пастою - фото крок 1
1. Обсмажити на олії цибулю і часник, попередньо їх подрібнивши. Як тільки буде готове - Я отримую кмин і перець, перемішаємо.
яєчня з томатною пастою - фото крок 2
2. Додамо томатне пюре або пасту. Перемішаємо, доводимо до кипіння на маленькому вогні.
яєчня з томатною пастою - фото крок 3
3. Тепер вбиваємо яйця. Солимо і перчимо до смаку. На маленькому вогні під кришкою доводимо до готовності.
яєчня з томатною пастою - фото крок 4
4. Смачного!

Схожі рецепти