Яєчня з томатною пастою
(покроковий рецепт з фото)
Раджу для різноманітності своїх сніданків дізнатися, як приготувати яєчню з томатною пастою. Виходить така собі варіація Шакшука - відомого східного блюда. Смачно, ситно і смачно, рекомендую!
Що мені особливо подобається в цьому простому рецепті яєчні з томатною пастою, - так це сама консистенція готових яєць. Виходить дуже схоже на яйця-пашот, ось тільки з окропом морочитися не потрібно! Навіть смачніше виходить, - адже в томатній пасті, а не в простій воді, готується! Так що рекомендую і вам ознайомиться з цим рецептом приготування яєчні з томатною пастою!
- Яйця - 6 штук
- Томатне пюре - 800 грам (можна замінити томатною пастою, свіжими перетертими помідорами або томатами у власному соку)
- Цибуля - 1 штука
- Часник - 4 зубчики
- Паприка - 1 Ст. Ложка
- Кмин - 1 Чайна ложка
- Сіль - За смаком
1. Обсмажити на олії цибулю і часник, попередньо їх подрібнивши. Як тільки буде готове - Я отримую кмин і перець, перемішаємо.
2. Додамо томатне пюре або пасту. Перемішаємо, доводимо до кипіння на маленькому вогні.
3. Тепер вбиваємо яйця. Солимо і перчимо до смаку. На маленькому вогні під кришкою доводимо до готовності.
4. Смачного!