Рецепт Яблучно-гарбузовий пудинг фото

Яблучно-гарбузовий пудинг
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Овочі, Молочні продукти, Фрукти, Яблука, Гарбуз
Дієтичне харчування, Вегетаріанське харчування, Пісні страви
На полуденок, Для дітей
Десерти, Пудинг

Дієтичне страву з гарбуза і яблук - для тих, хто стежить за своєю фігурою! Такий пудинг абсолютно некалорійний (приблизно 95 ккал.) і дуже ніжний по консистенції. Рекомендую випічку до чаю або кави!

Перед вами простий рецепт приготування яблучно-гарбузового пудингу. Такий десерт є чудовою альтернативою традиційної калорійної випічці. Гарбуз в поєднанні з яблуком прекрасно засвоюється організмом, збагачуючи його корисними вітамінами. Так що раджу скоріше взяти собі на замітку цей нехитрий варіант, як приготувати яблучно-гарбузовий пудинг. Хай щастить!

  • Яблука - 500 грам
  • Гарбуз - 500 грам
  • Молоко - 250 мілілітрів
  • Манька - 7 Ст. Ложок
  • Цукор - 3 Ст. Ложки
  • Яйця - 3 штуки
яблучно-гарбузовий пудинг - фото крок 1
Гарбуз очищаємо і нарізаємо кубиками, заливаємо молоком і тушкуємо на повільному вогні 10 хвилин після закипання.
яблучно-гарбузовий пудинг - фото крок 2
Яблука промийте, видаліть у них серцевину. Пропустіть разом з шкіркою через блендер. Додайте яблука до гарбузі. Готуйте разом ще 10 хвилин.
яблучно-гарбузовий пудинг - фото крок 3
Засипте манну крупу. Помішуючи, проваріть ще 5 хвилин. Зніміть з плити і остудіть.
яблучно-гарбузовий пудинг - фото крок 4
У пудинг додайте цукор і жовтки (ги відділи Бельков). Перемішуємо, а потім додаємо ретельно збиті білки. Ще раз перемішуємо і перекладаємо масу в форму для випічки. Запікаємо в духовці 25 хвилин, температура - 180 градусів.
яблучно-гарбузовий пудинг - фото крок 5
Перед подачею на стіл пудинг остудіть. Смачного!

Схожі рецепти