Яблучно-гарбузовий пудинг
(покроковий рецепт з фото)
Дієтичне страву з гарбуза і яблук - для тих, хто стежить за своєю фігурою! Такий пудинг абсолютно некалорійний (приблизно 95 ккал.) і дуже ніжний по консистенції. Рекомендую випічку до чаю або кави!
Перед вами простий рецепт приготування яблучно-гарбузового пудингу. Такий десерт є чудовою альтернативою традиційної калорійної випічці. Гарбуз в поєднанні з яблуком прекрасно засвоюється організмом, збагачуючи його корисними вітамінами. Так що раджу скоріше взяти собі на замітку цей нехитрий варіант, як приготувати яблучно-гарбузовий пудинг. Хай щастить!
- Яблука - 500 грам
- Гарбуз - 500 грам
- Молоко - 250 мілілітрів
- Манька - 7 Ст. Ложок
- Цукор - 3 Ст. Ложки
- Яйця - 3 штуки
Гарбуз очищаємо і нарізаємо кубиками, заливаємо молоком і тушкуємо на повільному вогні 10 хвилин після закипання.
Яблука промийте, видаліть у них серцевину. Пропустіть разом з шкіркою через блендер. Додайте яблука до гарбузі. Готуйте разом ще 10 хвилин.
Засипте манну крупу. Помішуючи, проваріть ще 5 хвилин. Зніміть з плити і остудіть.
У пудинг додайте цукор і жовтки (ги відділи Бельков). Перемішуємо, а потім додаємо ретельно збиті білки. Ще раз перемішуємо і перекладаємо масу в форму для випічки. Запікаємо в духовці 25 хвилин, температура - 180 градусів.
Перед подачею на стіл пудинг остудіть. Смачного!