Рецепт Гарбузовий пудинг фото

Гарбузовий пудинг
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Англійська кухня
Овочі , Молочні продукти , Вершкове масло , Гарбуз
Вегетаріанське харчування
Для дітей , На святковий стіл , Десерт , Хеллоуїн
Десерти , Пудинг
Кількість порцій: 6-8
Час приготування: 1 г. 0 хв.

Гарбузовий пудинг - це дуже смачний десерт, який подобається дітям і дорослим. Пудинг запікається в духовці, має приємний вершковий присмак і дуже швидко з'їдається Спробуйте, самі переконаєтеся!


Опис приготування:

Перед вами - простий рецепт приготування гарбузового пудингу. Гарбуз відваріть до м'якості, збийте блендером до стану пюре, додайте сухарі. Потім додайте жовтки і вершкове масло, пізніше акуратно введіть збиті білки. Однорідну масу перемістіть в формочки для запікання, готуйте в духовці 45 хвилин. Подавайте, прикрасивши кремом або цукровою пудрою. Хай щастить!

  • Гарбуз - 400 грам
  • Цукор - 2 Ст. Ложки
  • Вершкове масло - 2 Ст. Ложки
  • Кориця мелена - 1/2 чайних ложки
  • Яйця - 3 штуки
  • Сухарі мелені - 2 Ст. Ложки
гарбузовий пудинг - фото крок 1
Гарбуз нарізаємо кубиками і варимо у великій кількості води до м'якості. Відкидаємо на друшляк.
гарбузовий пудинг - фото крок 2
Яєчні білки збийте до стійких піків.
гарбузовий пудинг - фото крок 3
М'яку гарбуз пюріруем блендером, додаємо сухарі і ще раз перемішуємо до однорідності.
гарбузовий пудинг - фото крок 4
Тепер додайте жовтки і розм'якшене вершкове масло.
гарбузовий пудинг - фото крок 5
Збийте масу міксером, додайте білки і акуратно перемішайте.
гарбузовий пудинг - фото крок 6
Форми для запікання змащуємо маслом, заповнюємо гарбузової маслом (до половини). Випікаємо в духовці 45 хвилин, температура 150 градусів.
гарбузовий пудинг - фото крок 7
Подавайте пудинг з цукровою пудрою або кремом. Смачного!

Схожі рецепти