Гарбузовий пудинг
(покроковий рецепт з фото)
Гарбузовий пудинг - це дуже смачний десерт, який подобається дітям і дорослим. Пудинг запікається в духовці, має приємний вершковий присмак і дуже швидко з'їдається Спробуйте, самі переконаєтеся!
Перед вами - простий рецепт приготування гарбузового пудингу. Гарбуз відваріть до м'якості, збийте блендером до стану пюре, додайте сухарі. Потім додайте жовтки і вершкове масло, пізніше акуратно введіть збиті білки. Однорідну масу перемістіть в формочки для запікання, готуйте в духовці 45 хвилин. Подавайте, прикрасивши кремом або цукровою пудрою. Хай щастить!
- Гарбуз - 400 грам
- Цукор - 2 Ст. Ложки
- Вершкове масло - 2 Ст. Ложки
- Кориця мелена - 1/2 чайних ложки
- Яйця - 3 штуки
- Сухарі мелені - 2 Ст. Ложки
Гарбуз нарізаємо кубиками і варимо у великій кількості води до м'якості. Відкидаємо на друшляк.
Яєчні білки збийте до стійких піків.
М'яку гарбуз пюріруем блендером, додаємо сухарі і ще раз перемішуємо до однорідності.
Тепер додайте жовтки і розм'якшене вершкове масло.
Збийте масу міксером, додайте білки і акуратно перемішайте.
Форми для запікання змащуємо маслом, заповнюємо гарбузової маслом (до половини). Випікаємо в духовці 45 хвилин, температура 150 градусів.
Подавайте пудинг з цукровою пудрою або кремом. Смачного!