Рецепт Яблучний гуляш фото

Яблучний гуляш
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Англійська кухня
М'ясо , Фрукти , Яловичина , Яблука
Вегетаріанське харчування
На вечерю
Гарячі страви
Кількість порцій: 2
Час приготування: 45 хв.

Рецепт ситного і соковитого страви, в якому дивним чином поєднуються яблука і яловичина

Опис приготування:

Ріжемо м'ясо на невеликі кубики і обсмажуємо на вершковому маслі. Потім складаємо його в каструлю, заливаємо водою, і тушкуємо при закритій кришці.

Очищаємо від шкірки яблука, ріжемо їх на кубики і смажимо попередньо на розтопленому вершковому маслі.

Коли яблука стали м'якими, додаємо їх до м'яса.

Тепер в каструлю додаємо томатну пасту, сіль, спеції, перець за смаком і бажанням. Трохи борошна всипаємо в сметану і вливаємо сметану в каструлю. Перемішуємо все і прогріваємо пару хвилин.

Робимо «їстівні тарілочки». Для цього беремо круглі булочки, зрізаємо у них верхівки, виймаємо м'якоть і підсушують 5-7 хвилин в духовці.

Тепер наповнюємо гуляшем і подаємо на стіл.

Смачного!


  • Яблука - 0, 5 кілограма
  • Яловичина - 0, 5 кілограма
  • Цибулина - 1 штука
  • Мука - 2 Ст. Ложки
  • Крем - 2 Ст. Ложки
  • Вершкове масло - 2 Ст. Ложки
  • Томатна паста - 1 Ст. Ложка
Ріжемо м'ясо на невеликі кубики і обсмажуємо на вершковому маслі. Потім складаємо його в каструлю, заливаємо водою, і тушкуємо при закритій кришці.

Очищаємо від шкірки яблука, ріжемо їх на кубики і смажимо попередньо на розтопленому вершковому маслі.

Коли яблука стали м'якими, додаємо їх до м'яса.

Тепер в каструлю додаємо томатну пасту, сіль, спеції, перець за смаком і бажанням. Трохи борошна всипаємо в сметану і вливаємо сметану в каструлю. Перемішуємо все і прогріваємо пару хвилин.

Робимо «їстівні тарілочки». Для цього беремо круглі булочки, зрізаємо у них верхівки, виймаємо м'якоть і підсушують 5-7 хвилин в духовці.

Тепер наповнюємо гуляшем і подаємо на стіл.

Смачного!

Схожі рецепти