Яблучний гуляш
(покроковий рецепт з фото)
Рецепт ситного і соковитого страви, в якому дивним чином поєднуються яблука і яловичина
Опис приготування:
Ріжемо м'ясо на невеликі кубики і обсмажуємо на вершковому маслі. Потім складаємо його в каструлю, заливаємо водою, і тушкуємо при закритій кришці.
Очищаємо від шкірки яблука, ріжемо їх на кубики і смажимо попередньо на розтопленому вершковому маслі.
Коли яблука стали м'якими, додаємо їх до м'яса.
Тепер в каструлю додаємо томатну пасту, сіль, спеції, перець за смаком і бажанням. Трохи борошна всипаємо в сметану і вливаємо сметану в каструлю. Перемішуємо все і прогріваємо пару хвилин.
Робимо «їстівні тарілочки». Для цього беремо круглі булочки, зрізаємо у них верхівки, виймаємо м'якоть і підсушують 5-7 хвилин в духовці.
Тепер наповнюємо гуляшем і подаємо на стіл.
Смачного!
- Яблука - 0, 5 кілограма
- Яловичина - 0, 5 кілограма
- Цибулина - 1 штука
- Мука - 2 Ст. Ложки
- Крем - 2 Ст. Ложки
- Вершкове масло - 2 Ст. Ложки
- Томатна паста - 1 Ст. Ложка
Очищаємо від шкірки яблука, ріжемо їх на кубики і смажимо попередньо на розтопленому вершковому маслі.
Коли яблука стали м'якими, додаємо їх до м'яса.
Тепер в каструлю додаємо томатну пасту, сіль, спеції, перець за смаком і бажанням. Трохи борошна всипаємо в сметану і вливаємо сметану в каструлю. Перемішуємо все і прогріваємо пару хвилин.
Робимо «їстівні тарілочки». Для цього беремо круглі булочки, зрізаємо у них верхівки, виймаємо м'якоть і підсушують 5-7 хвилин в духовці.
Тепер наповнюємо гуляшем і подаємо на стіл.
Смачного!