Вершковий соус
(покроковий рецепт з фото)
Цей вершковий соус прекрасно підійде до м'яса або риби, для заправки салатів або навіть в якості намазки на хліб. Дуже смачно і просто!
Для пікантності в цей неповторний соус можна додати дрібно нарізаний маринований огірочок, а також смажені або мариновані грибочки! Просто пальчики оближеш!
- Часник - 1 зубчик
- Петрушка - 2 Ст. Ложки
- Кріп - 1 Ст. Ложка
- Цибуля зелена - 2 Ст. Ложки
- Орегано - 1 Чайна ложка
- Паприка - 1/2 чайних ложки
- Перець кайенский - 1 щіпка
- Майонез - 1 Склянка
- Крем - 1/2 склянки
- Вершки - 1/2 склянки
- Сіль, перець - - За смаком
1. Часник почистіть і крупно порубати.
2. Додайте до часнику сіль і розімніть все виделкою.
3. Доти, поки не утвориться однорідна маса.
4. Всю зелень наріжте і додайте до часнику.
5. Додайте всі інгредієнти і добре перемішайте.
6. Смачного!