Рецепт Вершковий соус фото

Вершковий соус
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Французька кухня
Молочні продукти , Вершки
Веганські страви
На швидку руку
Соуси , Для птахів , До м'яса , До риби
Кількість порцій: 4
Час приготування: 30 хв.

Цей вершковий соус прекрасно підійде до м'яса або риби, для заправки салатів або навіть в якості намазки на хліб. Дуже смачно і просто!

Опис приготування:

Для пікантності в цей неповторний соус можна додати дрібно нарізаний маринований огірочок, а також смажені або мариновані грибочки! Просто пальчики оближеш!

  • Часник - 1 зубчик
  • Петрушка - 2 Ст. Ложки
  • Кріп - 1 Ст. Ложка
  • Цибуля зелена - 2 Ст. Ложки
  • Орегано - 1 Чайна ложка
  • Паприка - 1/2 чайних ложки
  • Перець кайенский - 1 щіпка
  • Майонез - 1 Склянка
  • Крем - 1/2 склянки
  • Вершки - 1/2 склянки
  • Сіль, перець - - За смаком
вершковий соус - фото крок 1
1. Часник почистіть і крупно порубати.
вершковий соус - фото крок 2
2. Додайте до часнику сіль і розімніть все виделкою.
вершковий соус - фото крок 3
3. Доти, поки не утвориться однорідна маса.
вершковий соус - фото крок 4
4. Всю зелень наріжте і додайте до часнику.
вершковий соус - фото крок 5
5. Додайте всі інгредієнти і добре перемішайте.
вершковий соус - фото крок 6
6. Смачного!

Схожі рецепти