Рецепт Вершковий шпинат з грибами фото

Вершковий шпинат з грибами
(покроковий рецепт з фото)

Італійська кухня
Зелень , Гриби , Печериці , Шпинат
Пісні страви , Веганські страви
На обід , На вечерю
Соуси , Грибний соус
Кількість порцій: 1-2
Час приготування: 35 хв.

Пропоную рецепт тушкованого шпинату в вершках з кешью з печерицями. Виходить смачний вершковий соус, який можна подавати до макаронів, картошке или рису.

Опис приготування:

Докладніше, як приготувати вершковий шпинат з грибами, я розповім нижче. Замість кешью можна взяти кедрові горіхи. Використання харчових дріжджів необов'язково, але тоді додайте трохи перцю і лимонного соку в вершки з кешью, щоб збалансувати смак. Рецепт підійде для пісного і веганскої харчування.

  • Шпинат - 1/2 пучка
  • Печериці - 300 грам
  • Кешью - 50 грам
  • Вода - 1/2 склянки
  • Крохмаль - 1/2 чайних ложки
  • Сіль - За смаком
  • Харчові дріжджі - 1 Ст. Ложка
  • Цибуля - 1/2 штуки
  • Часник - 1-2 зубчиків
вершковий шпинат з грибами - фото крок 1
Підготуйте всі інгредієнти.
вершковий шпинат з грибами - фото крок 2
Подрібніть в блендері кешью, харчові дріжджі, крохмаль і сіль до однорідного стану.
вершковий шпинат з грибами - фото крок 3
Цибуля наріжте на кубики, часник натріть на дрібній тертці. Обсмажте їх в сковороді до м'якості.
вершковий шпинат з грибами - фото крок 4
Потім додайте шампіньйони, нарізані на великі скибочки. Смажте їх до випаровування вологи.
вершковий шпинат з грибами - фото крок 5
Потім додайте дрібно нарізаний шпинат. Тушкуйте його 1-2 хвилини до м'якості.
вершковий шпинат з грибами - фото крок 6
В кінці влийте вершки з кешью, дочекайтеся їх загустіння і зніміть з плити.
вершковий шпинат з грибами - фото крок 7
Вершковий шпинат з грибами готовий, смачного!

Схожі рецепти