Вершковий шпинат з грибами
(покроковий рецепт з фото)
Пропоную рецепт тушкованого шпинату в вершках з кешью з печерицями. Виходить смачний вершковий соус, який можна подавати до макаронів, картошке или рису.
Докладніше, як приготувати вершковий шпинат з грибами, я розповім нижче. Замість кешью можна взяти кедрові горіхи. Використання харчових дріжджів необов'язково, але тоді додайте трохи перцю і лимонного соку в вершки з кешью, щоб збалансувати смак. Рецепт підійде для пісного і веганскої харчування.
- Шпинат - 1/2 пучка
- Печериці - 300 грам
- Кешью - 50 грам
- Вода - 1/2 склянки
- Крохмаль - 1/2 чайних ложки
- Сіль - За смаком
- Харчові дріжджі - 1 Ст. Ложка
- Цибуля - 1/2 штуки
- Часник - 1-2 зубчиків
Підготуйте всі інгредієнти.
Подрібніть в блендері кешью, харчові дріжджі, крохмаль і сіль до однорідного стану.
Цибуля наріжте на кубики, часник натріть на дрібній тертці. Обсмажте їх в сковороді до м'якості.
Потім додайте шампіньйони, нарізані на великі скибочки. Смажте їх до випаровування вологи.
Потім додайте дрібно нарізаний шпинат. Тушкуйте його 1-2 хвилини до м'якості.
В кінці влийте вершки з кешью, дочекайтеся їх загустіння і зніміть з плити.
Вершковий шпинат з грибами готовий, смачного!