Вершковий рис з грибами
(покроковий рецепт з фото)
Кількість порцій: 4
Час приготування: 30 хв.
Цей рис підійде і як гарнір, і як самостійне блюдо. Якщо прибрати вершковий сир, то блюдо вийде пісне. Готується дуже просто, красиво виглядає на столі! пробуйте!
Опис приготування:
Гриби при приготуванні цього рису можете брати будь-які. Якщо у вас немає вершкового сиру, то цілком можете замінити його вершками. Пригощайтеся!
- Мал - 200 грам
- Гриби - 250 грам
- Часник - 1 зубчик
- Сіль - За смаком
- Сир сирний - 125 грам
- Перець - За смаком
- Масло рослинне - 2 Ст. Ложки
1. Гриби наріжте кубиком, один гриб тонкими пластинками.
2. Обсмажте гриби з додаванням олії.
3. Додайте часник.
4. Додайте зелень і обсмажте.
5. Рис відварити до готовності.
6. Додайте в сковороду вершковий сир і 100 мл рідини, в якій варився рис. Додати сіль, поперчіть, перемішайте.
7. Додайте в сковороду рис і добре перемішайте.
8. Викладіть рис і прикрасьте пластинами грибів. Смачного!