Рецепт Вершковий рис з грибами фото

Вершковий рис з грибами
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Крупи , Гриби , Мал
Вегетаріанське харчування
На обід , На вечерю
Гарячі страви
Кількість порцій: 4
Час приготування: 30 хв.

Цей рис підійде і як гарнір, і як самостійне блюдо. Якщо прибрати вершковий сир, то блюдо вийде пісне. Готується дуже просто, красиво виглядає на столі! пробуйте!

Опис приготування:

Гриби при приготуванні цього рису можете брати будь-які. Якщо у вас немає вершкового сиру, то цілком можете замінити його вершками. Пригощайтеся!

  • Мал - 200 грам
  • Гриби - 250 грам
  • Часник - 1 зубчик
  • Сіль - За смаком
  • Сир сирний - 125 грам
  • Перець - За смаком
  • Масло рослинне - 2 Ст. Ложки
вершковий рис з грибами - фото крок 1
1. Гриби наріжте кубиком, один гриб тонкими пластинками.
вершковий рис з грибами - фото крок 2
2. Обсмажте гриби з додаванням олії.
вершковий рис з грибами - фото крок 3
3. Додайте часник.
вершковий рис з грибами - фото крок 4
4. Додайте зелень і обсмажте.
вершковий рис з грибами - фото крок 5
5. Рис відварити до готовності.
вершковий рис з грибами - фото крок 6
6. Додайте в сковороду вершковий сир і 100 мл рідини, в якій варився рис. Додати сіль, поперчіть, перемішайте.
вершковий рис з грибами - фото крок 7
7. Додайте в сковороду рис і добре перемішайте.
вершковий рис з грибами - фото крок 8
8. Викладіть рис і прикрасьте пластинами грибів. Смачного!

Схожі рецепти