Варення з журавлиною, грушею і інжиром
(покроковий рецепт з фото)
Яке тільки варення зараз не варять! Пропоную Вам ще один оригінальний варіант цієї заготовки. З ароматними грушами, солодкістю інжиру і легкою кислинкою журавлини, - варення дуже смачне! раджу!
В цей рецепті все інгредієнти настільки збалансовані, що міняти їх не раджу. Але, якщо Ви любите прянощі, то цілком можете додати в варення мускатний горіх, бадьян і т.Д. Пробуйте!
- Груша - 3 штуки
- Журавлина - 200 грам
- Інжир сушений - 10 штук
- Цукор - 500 грам
- Обкладинка - 1 Чайна ложка
- Ванільний цукор - 1 Ст. Ложка
- Імбир свіжий корінь - 1 Ст. Ложка
1. Груші наріжте кубиком, імбир натріть на тертці.
2. Інжир промийте і наріжте кубиком.
3. Складіть все у каструльку, додайте журавлину.
4. Додайте цукор, ванільний цукор, корицю. Залиште, поки груші і журавлина не пустять сік.
5. Доведіть до кипіння, варіть на невеликому вогні 30 хвилин. В кінці приготування подрібніть варення з допомогою блендера або залиште як є.
6. Приємного чаювання!