Рецепт Варення з журавлиною, грушею і інжиром фото

Варення з журавлиною, грушею і інжиром
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Ягоди, Фрукти, Сухофрукти, Журавлина, Груша, Інжир
Літні
Солодке, Заготовки, Варення

Яке тільки варення зараз не варять! Пропоную Вам ще один оригінальний варіант цієї заготовки. З ароматними грушами, солодкістю інжиру і легкою кислинкою журавлини, - варення дуже смачне! раджу!

В цей рецепті все інгредієнти настільки збалансовані, що міняти їх не раджу. Але, якщо Ви любите прянощі, то цілком можете додати в варення мускатний горіх, бадьян і т.Д. Пробуйте!

  • Груша - 3 штуки
  • Журавлина - 200 грам
  • Інжир сушений - 10 штук
  • Цукор - 500 грам
  • Обкладинка - 1 Чайна ложка
  • Ванільний цукор - 1 Ст. Ложка
  • Імбир свіжий корінь - 1 Ст. Ложка
варення з журавлиною, грушею і інжиром - фото крок 1
1. Груші наріжте кубиком, імбир натріть на тертці.
варення з журавлиною, грушею і інжиром - фото крок 2
2. Інжир промийте і наріжте кубиком.
варення з журавлиною, грушею і інжиром - фото крок 3
3. Складіть все у каструльку, додайте журавлину.
варення з журавлиною, грушею і інжиром - фото крок 4
4. Додайте цукор, ванільний цукор, корицю. Залиште, поки груші і журавлина не пустять сік.
варення з журавлиною, грушею і інжиром - фото крок 5
5. Доведіть до кипіння, варіть на невеликому вогні 30 хвилин. В кінці приготування подрібніть варення з допомогою блендера або залиште як є.
варення з журавлиною, грушею і інжиром - фото крок 6
6. Приємного чаювання!

Схожі рецепти