Рецепт Вареники з солоним сиром фото

Вареники з солоним сиром
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Тісто , Молочні продукти , Сир
Дієтичне харчування
На обід , На вечерю
Гарячі страви , Вареники
Кількість порцій: 6-8
Час приготування: 1 г. 0 хв.

Хочу поділитися з вами дуже нескладним варіантом, як зробити вареники з солоним сиром. Ніжне тісто, апетитна начинка - прекрасне поєднання. Побалуйте себе цим класним блюдом.

Опис приготування:

Цей рецепт приготування вареників із солоним сиром можна використовувати також в якості заготовки, щоб заморозити їх на майбутнє. Це дуже зручно і часто виручає, коли потрібно швидко придумати щось на обід або вечерю. Такі смачні варенички навіть діти їдять із задоволенням, але для них рекомендую не використовувати часник.

  • Яйце - 2-3 штук
  • Сир - 500 грам
  • Борошно - 2 склянки
  • Зелень - 1 пучок
  • Сіль - 1 щіпка
  • Часник - За смаком
вареники з солоним сиром - фото крок 1
1. Набір інгредієнтів, необхідних, щоб повторити простий рецепт вареників із солоним сиром, досить скромний.
вареники з солоним сиром - фото крок 2
2. Для приготування тісто в глибоку миску просійте борошно з сіллю. Вбийте яйце, перемішайте і поступово вливайте холодну чисту воду. Тісто має бути досить крутим.
вареники з солоним сиром - фото крок 3
3. Сир протріть через сито в окрему мисочку. Вимийте і висушіть зелень, наріжте дрібно. Часник пропустіть через прес.
вареники з солоним сиром - фото крок 4
4. З'єднайте сир із зеленню, додайте яйце і сіль за смаком. Викладіть часник і при бажанні додайте дрібку перцю. Все як слід перемішайте.
вареники з солоним сиром - фото крок 5
5. Усе, начинка в вареники з солоним сиром в домашніх умовах готова.
вареники з солоним сиром - фото крок 6
6. Тісто розділіть на невеликі шматочки, кожен з яких розкачайте досить тонко на присипаної борошном поверхні. Викладіть в центр ложку начинки.
вареники з солоним сиром - фото крок 7
7. І щільно защипніть краю.
вареники з солоним сиром - фото крок 8
8. Ось і весь секрет, як зробити вареники з солоним сиром. Тепер їх можна відправляти в киплячу підсолену воду або в морозилку, виклавши на деко, присипаний борошном.
Подавати до столу їх можна зі сметаною або соусом до смаку.

Схожі рецепти