Варені рижики
(покроковий рецепт з фото)
Рижики - чудові гриби! Яких страв з них тільки не готують! Один з найпоширеніших способів приготування рижиків - варіння. Тому сьогодні ми розглянемо рецепт варених рижиків.
Пропоную вам універсальний рецепт варених рижиків! Ви можете використовувати варені рижики для приготування будь-якого іншого страви, можете просто заправити сметаною, таким чином перетворивши їх в самостійне блюдо, і подати до столу з хлібом, а можете додати майонез і використовувати відварені гриби як начинку для пиріжків. Загалом, знайти застосування вареним Рижик - завдання нескладне. Головне - фантазія! А рецепт варених рижиків - нижче
- Рижики - 400 грам
- Цибуля ріпчаста - 1 штука
- Часник - 3-5 зубчиків
- Крем - 2 Ст. Ложки (по бажанню)
1. Рижики очищаємо і ретельно промиваємо в холодній воді.
2. Кидаємо гриби в киплячу воду, солимо.
3. Додаємо в каструлю цибулю і продовжуємо варити на слабкому вогні 30-45 хвилин.
4. Дрібно нарізаємо часник. Можна просто видавити «чеснокодавку».
5. За допомогою шумівки викладаємо гриби в інше блюдо, додаємо подрібнений часник. Після того, як гриби трохи охолонуть, можна додати сметану. Все ретельно перемішуємо.
6. Варені рижики готові! Смачного!