Запечені рижики
(покроковий рецепт з фото)
Гриби рижики запікаються в духовці з вершками. Подається страва в глиняних горщиках, присипане тертим сиром, також тут присутній цибулю, дякую чого блюдо виходить дуже ароматним.
Перед вами - простий рецепт приготування запечених рижиків. Вам знадобляться такі інгредієнти: рижики, цибуля ріпчаста, вершки, сир твердий, сіль і рослинне масло. Блюдо готується в глиняних горщиках і також подається до столу. Якщо є бажання, можна присипати грибочки зеленню. Удачі в приготуванні!
- Рижики - 400 грам
- Цибуля ріпчаста - 2 штуки
- Вершки - 200 грам(22%)
- Сир твердий - 100 грам
- Сіль - За смаком
- Масло рослинне - За смаком
Рижики дрібно нарізаємо.
Також дрібно ріжемо цибулю.
Далі обсмажуємо рижики на рослинній олії.
Додаємо до Рижик цибулю, смажимо до золотистого кольору.
Викладаємо гриби в горщик для запікання.
Заливаємо вершками.
Натріть сир на тертці, засипте їм гриби. Запікайте в духовці при температурі 200 градусів до рум'яної скоринки.
Смачного!