Рецепт Запечені рижики фото

Запечені рижики
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня
Молочні продукти , Вершки , Гриби , Рижики
Дієтичне харчування , Вегетаріанське харчування , Пісні страви
На обід , На вечерю
Гарячі страви
Кількість порцій: 1-2
Час приготування: 1 г. 0 хв.

Гриби рижики запікаються в духовці з вершками. Подається страва в глиняних горщиках, присипане тертим сиром, також тут присутній цибулю, дякую чого блюдо виходить дуже ароматним.

Опис приготування:

Перед вами - простий рецепт приготування запечених рижиків. Вам знадобляться такі інгредієнти: рижики, цибуля ріпчаста, вершки, сир твердий, сіль і рослинне масло. Блюдо готується в глиняних горщиках і також подається до столу. Якщо є бажання, можна присипати грибочки зеленню. Удачі в приготуванні!

  • Рижики - 400 грам
  • Цибуля ріпчаста - 2 штуки
  • Вершки - 200 грам(22%)
  • Сир твердий - 100 грам
  • Сіль - За смаком
  • Масло рослинне - За смаком
запечені рижики - фото крок 1
Рижики дрібно нарізаємо.
запечені рижики - фото крок 2
Також дрібно ріжемо цибулю.
запечені рижики - фото крок 3
Далі обсмажуємо рижики на рослинній олії.
запечені рижики - фото крок 4
Додаємо до Рижик цибулю, смажимо до золотистого кольору.
запечені рижики - фото крок 5
Викладаємо гриби в горщик для запікання.
запечені рижики - фото крок 6
Заливаємо вершками.
запечені рижики - фото крок 7

Натріть сир на тертці, засипте їм гриби. Запікайте в духовці при температурі 200 градусів до рум'яної скоринки.

запечені рижики - фото крок 8
Смачного!

Схожі рецепти