Рецепт В'ялена зливу фото

В'ялена зливу
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Фрукти , Слива
Вегетаріанське харчування
На швидку руку , На святковий стіл
Заготовки
Кількість порцій: 4
Час приготування: 19 г. 0 хв.

Я до вас знову з рецептом черговий шикарною заготівлею: в'ялена зливу. Пряна, ніжна, ароматна, вона прекрасно поєднується з сиром і вином. Готується дуже просто. Рекомендую зберегти рецепт!

Опис приготування:

Рецепт цей перевірений роками, все в ньому збалансовано, тому не рекомендую що-небудь міняти. Хіба що можна додати свої особливо улюблені приправи і трави.

  • Слива - 1 кілограм
  • Масло оливкове - 4 Ст. Ложки (для"соусу" )
  • Часник - 8 зубчиків
  • Чебрець - 4 штуки
  • Розмарин - 3 штуки
  • Цукор - 1/3 чайних ложки
  • Сіль - 1/2 чайних ложки
  • Масло оливкове - 200 мілілітрів (для заливки)
в'ялена зливу - фото крок 1
1. Басейн razrež'te popolam, видаліть кісточку і викладіть зрізом верх на деко, застелене пергаментом або в піддон сушарки.
в'ялена зливу - фото крок 2
2. Чебрець і розмарин дрібно наріжте.
в'ялена зливу - фото крок 3
3. Змішайте чебрець, розмарин, подрібнений часник, сіль, цукор і оливкове масло.
в'ялена зливу - фото крок 4
4. Викладіть на кожну половинку сливи трохи маринаду.
в'ялена зливу - фото крок 5
5. Сушіть в духовці при 100 градусах близько 6-7 годин або до готовності.
в'ялена зливу - фото крок 6
6. Викладіть сливи в банку і залийте гарячим оливковою олією.
в'ялена зливу - фото крок 7
7. Смачного!

Схожі рецепти