Рецепт Тушкована квашена капуста з куркою фото

Тушкована квашена капуста з куркою
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Овочі , Птах , Капуста , Квашена капуста , Курка
Низькокалорійні , Рецепти для схуднення
На обід , На вечерю
Гарячі страви
Кількість порцій: 3-4
Час приготування: 45 хв.

Відмінний варіант для легкого і корисного вечері, а також ідея для начинки пирога, наприклад - все це про рецепт приготування тушкованої квашеної капусти з куркою.

Опис приготування:

1. Куряче філе вимийте, просушіть паперовим рушником і наріжте середніми шматочками.

2. На дно сотейника або сковороди з високими бортиками налийте трохи олії, надішліть на вогонь.

3. Викладіть в розігріте масло філе, обсмажте його на середньому вогні 2-3 хвилини.

4. Тим часом очистіть і подрібніть цибулю. Додайте його в сотейник і продовжуйте смажити, періодично помішуючи.

5. Капусту найкраще попередньо промити кілька разів під проточною водою. Потім як слід відіжміть її і викладіть до філе.

6. Обсмажуйте пару хвилин, помішуючи.

7. Тепер саме час додати томатну пасту або соус (використовувати в рецепті приготування тушкованою квашеною капусти з куркою можна також домашній томат або подрібнені свіжі помідори, наприклад).

8. Додайте спеції за смаком, а для аромату можна покласти лавровий лист.

9. Якщо додаєте пасту, влийте трохи води. Залиште гаситися на повільному вогні.

10. Перед подачею до столу можна присипати свіжою зеленню.

Також тушкована квашена капуста з куркою в домашніх умовах може готуватися і в мультиварці, наприклад.

Смачного!

  • Квашена капуста - 500 грам
  • Куряче філе - 300 грам
  • Цибулина - 1 штука
  • Рослинна олія - 1 Ст. Ложка
  • Лавровий лист - 1 штука
  • Спеції - 1 За смаком
  • Томатна паста - 1 Ст. Ложка
1. Куряче філе вимийте, просушіть паперовим рушником і наріжте середніми шматочками.

2. На дно сотейника або сковороди з високими бортиками налийте трохи олії, надішліть на вогонь.

3. Викладіть в розігріте масло філе, обсмажте його на середньому вогні 2-3 хвилини.

4. Тим часом очистіть і подрібніть цибулю. Додайте його в сотейник і продовжуйте смажити, періодично помішуючи.

5. Капусту найкраще попередньо промити кілька разів під проточною водою. Потім як слід відіжміть її і викладіть до філе.

6. Обсмажуйте пару хвилин, помішуючи.

7. Тепер саме час додати томатну пасту або соус (використовувати в рецепті приготування тушкованою квашеною капусти з куркою можна також домашній томат або подрібнені свіжі помідори, наприклад).

8. Додайте спеції за смаком, а для аромату можна покласти лавровий лист.

9. Якщо додаєте пасту, влийте трохи води. Залиште гаситися на повільному вогні.

10. Перед подачею до столу можна присипати свіжою зеленню.

Також тушкована квашена капуста з куркою в домашніх умовах може готуватися і в мультиварці, наприклад.

Смачного!

Схожі рецепти