Рецепт Тушкована квашена капуста з картоплею фото

Тушкована квашена капуста з картоплею
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Овочі , Птах , Капуста , Квашена капуста , Картопля , Курка
Низькокалорійні , Рецепти для схуднення
На обід , На вечерю
Гарячі страви , Рагу , Кисле
Кількість порцій: 4
Час приготування: 1 г. 0 хв.

Я люблю прості страви. І в першу чергу тому, що на їх приготування йде мало часу. Та й інгредієнти коштують недорого. Продукти можна дістати в магазині в будь-який час року.

Опис приготування:

Розповім вам дуже простий рецепт, як приготувати тушковану квашену капусту з картоплею. Чи впорається навіть новачок в кулінарній справі! Але це не означає, що буде несмачно. Класичне поєднання картоплі і капусти - це завжди справжнє смакота!

  • Картопля - 5 штук
  • Квашена капуста - 300 грам
  • Бульйон курячий - 100 мілілітрів
  • Цибуля ріпчаста - 1 штука
  • Перець чорний мелений - 2 щіпки
  • Курячий стегенце - 2 штуки
  • Олія соняшникова - 100 мілілітрів(rafinirovannoe)
  • Сіль - 1 Чайна ложка
тушкована квашена капуста з картоплею - фото крок 1
Курку моєму, стегенця шматочок 2 частини по суглобах і трошки посолити. Лук очищаємо і нарізаємо півкільцями. Обсмажити цибулю з куркою на добре розігрітій з маслом сковороді до золотистої двох інгредієнтів.
тушкована квашена капуста з картоплею - фото крок 2
В цей час займемося картоплею. Помиємо його і очистимо. Наріжемо досить крупно. Викладіть в ємність, в якій будете гасити (можна взяти сотейник або звичайну каструлю). Приправити сіллю і poperčite.
тушкована квашена капуста з картоплею - фото крок 3
Зверху викладаємо цибулю з куркою. І все це закриваємо кислою капустою. Влийте бульйон і накрийте ємність кришкою. Потримайте спочатку на великому вогні, а як почне закипати - зменшуємо вогонь і тушкуємо все півгодини (не заважати! ).
тушкована квашена капуста з картоплею - фото крок 4
Через півгодини вміст каструлі потрібно перемішати. І тепер доготувати наше рагу ще протягом десяти хвилин. Смачного!

Схожі рецепти