Тушкована квашена капуста з картоплею
(покроковий рецепт з фото)
Я люблю прості страви. І в першу чергу тому, що на їх приготування йде мало часу. Та й інгредієнти коштують недорого. Продукти можна дістати в магазині в будь-який час року.
Розповім вам дуже простий рецепт, як приготувати тушковану квашену капусту з картоплею. Чи впорається навіть новачок в кулінарній справі! Але це не означає, що буде несмачно. Класичне поєднання картоплі і капусти - це завжди справжнє смакота!
- Картопля - 5 штук
- Квашена капуста - 300 грам
- Бульйон курячий - 100 мілілітрів
- Цибуля ріпчаста - 1 штука
- Перець чорний мелений - 2 щіпки
- Курячий стегенце - 2 штуки
- Олія соняшникова - 100 мілілітрів(rafinirovannoe)
- Сіль - 1 Чайна ложка
Курку моєму, стегенця шматочок 2 частини по суглобах і трошки посолити. Лук очищаємо і нарізаємо півкільцями. Обсмажити цибулю з куркою на добре розігрітій з маслом сковороді до золотистої двох інгредієнтів.
В цей час займемося картоплею. Помиємо його і очистимо. Наріжемо досить крупно. Викладіть в ємність, в якій будете гасити (можна взяти сотейник або звичайну каструлю). Приправити сіллю і poperčite.
Зверху викладаємо цибулю з куркою. І все це закриваємо кислою капустою. Влийте бульйон і накрийте ємність кришкою. Потримайте спочатку на великому вогні, а як почне закипати - зменшуємо вогонь і тушкуємо все півгодини (не заважати! ).
Через півгодини вміст каструлі потрібно перемішати. І тепер доготувати наше рагу ще протягом десяти хвилин. Смачного!