Тушкована кисла капуста
(покроковий рецепт з фото)
Хочу вам розповісти, як приготувати тушковану кислу капусту. Якщо вам дістався цілий бочонок, і в "свіжому" вигляді ви вже кислої капусти наїлися, пропоную цей рецепт - внесіть смачне різноманітність!
Рецепт приготування тушкованою кислої капусти - для вас! Вам сподобається і смак, і зовнішній вигляд цієї страви, адже капуста і без того апетитна, а якщо її ще й згасити, вийде і зовсім блюдо, гідне гурманів. Рекомендую настійно, вас капуста не розчарує!
- Капуста кисла - 1 кілограм
- Цибуля - 1 штука
- Лавровий лист - 1 штука
- Перець горошком - 2 штуки
- Томатна паста - 1 Ст. Ложка
- Масло рослинне - 1 Ст. Ложка
- Цукор - 1 Чайна ложка
- Кмин - 0.4 чайних ложки
- Сіль - За смаком (в залежності від початкової ступеня солі в кислій капусті)
1. Обсмажити на олії цибулю півкільцями до рум'яності.
2. Додамо капусту, лавровий лист, перець, цукор, кмин і сіль. Підсмажимо п'ять хвилин. А потім заливаємо водою так, щоб вона трохи покривала капусту. Тушкуємо півгодини.
3. Приблизно на початку гасіння, як заллєте воду, додайте томатну пасту і перемішайте. Спробуйте і на спеції - може, знадобиться досолити блюдо.
4. І ось така виходить краса. Смачного!