Рецепт Тушкована кисла капуста фото

Тушкована кисла капуста
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Овочі , Капуста , Квашена капуста
Вегетаріанське харчування , Низькокалорійні , Пісні страви
На обід , На швидку руку
Гарячі страви , Кисле
Кількість порцій: 3-5
Час приготування: 1 г. 0 хв.

Хочу вам розповісти, як приготувати тушковану кислу капусту. Якщо вам дістався цілий бочонок, і в"свіжому" вигляді ви вже кислої капусти наїлися, пропоную цей рецепт - внесіть смачне різноманітність!

Опис приготування:

Рецепт приготування тушкованою кислої капусти - для вас! Вам сподобається і смак, і зовнішній вигляд цієї страви, адже капуста і без того апетитна, а якщо її ще й згасити, вийде і зовсім блюдо, гідне гурманів. Рекомендую настійно, вас капуста не розчарує!

  • Капуста кисла - 1 кілограм
  • Цибуля - 1 штука
  • Лавровий лист - 1 штука
  • Перець горошком - 2 штуки
  • Томатна паста - 1 Ст. Ложка
  • Масло рослинне - 1 Ст. Ложка
  • Цукор - 1 Чайна ложка
  • Кмин - 0.4 чайних ложки
  • Сіль - За смаком (в залежності від початкової ступеня солі в кислій капусті)
тушкована кисла капуста - фото крок 1
1. Обсмажити на олії цибулю півкільцями до рум'яності.
тушкована кисла капуста - фото крок 2
2. Додамо капусту, лавровий лист, перець, цукор, кмин і сіль. Підсмажимо п'ять хвилин. А потім заливаємо водою так, щоб вона трохи покривала капусту. Тушкуємо півгодини.
тушкована кисла капуста - фото крок 3
3. Приблизно на початку гасіння, як заллєте воду, додайте томатну пасту і перемішайте. Спробуйте і на спеції - може, знадобиться досолити блюдо.
тушкована кисла капуста - фото крок 4
4. І ось така виходить краса. Смачного!

Схожі рецепти