Рецепт Тушкована кисла капуста фото

Тушкована кисла капуста
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Овочі, Капуста, Квашена капуста
Вегетаріанське харчування, Низькокалорійні, Пісні страви
На обід, На швидку руку
Гарячі страви, Кисле

Хочу вам розповісти, як приготувати тушковану кислу капусту. Якщо вам дістався цілий бочонок, і в "свіжому" вигляді ви вже кислої капусти наїлися, пропоную цей рецепт - внесіть смачне різноманітність!

Рецепт приготування тушкованою кислої капусти - для вас! Вам сподобається і смак, і зовнішній вигляд цієї страви, адже капуста і без того апетитна, а якщо її ще й згасити, вийде і зовсім блюдо, гідне гурманів. Рекомендую настійно, вас капуста не розчарує!

  • Капуста кисла - 1 кілограм
  • Цибуля - 1 штука
  • Лавровий лист - 1 штука
  • Перець горошком - 2 штуки
  • Томатна паста - 1 Ст. Ложка
  • Масло рослинне - 1 Ст. Ложка
  • Цукор - 1 Чайна ложка
  • Кмин - 0.4 чайних ложки
  • Сіль - За смаком (в залежності від початкової ступеня солі в кислій капусті)
тушкована кисла капуста - фото крок 1
1. Обсмажити на олії цибулю півкільцями до рум'яності.
тушкована кисла капуста - фото крок 2
2. Додамо капусту, лавровий лист, перець, цукор, кмин і сіль. Підсмажимо п'ять хвилин. А потім заливаємо водою так, щоб вона трохи покривала капусту. Тушкуємо півгодини.
тушкована кисла капуста - фото крок 3
3. Приблизно на початку гасіння, як заллєте воду, додайте томатну пасту і перемішайте. Спробуйте і на спеції - може, знадобиться досолити блюдо.
тушкована кисла капуста - фото крок 4
4. І ось така виходить краса. Смачного!

Схожі рецепти