Тушенка в скороварке
(покроковий рецепт з фото)
Дуже швидко можна приготувати тушонку в мультиварці-скороварці. Виходить вона дуже смачна, закатати її можна під металеві кришки і зберігати до 6 місяців в прохолодному місці.
Для приготування тушонки можна використовувати не тільки м'ясо курки, але і будь-яке інше. Готується тушонка за 60 хвилин, однак це тільки за рахунок того, що використовується мультиварка-скороварка. Під тиском вже через 60 хвилин м'ясо стає м'яким і готовим до вживання.
- М'ясо курки - 1, 5 кілограма
- Лавровий лист - 1-2 штук
- Перець горошком - 5-7 штук
- Масло рослинне - 50 мілілітрів
- Сіль - 1/2 Ст. Ложки
- Перець чорний мелений - 3 грами

Підготуйте інгредієнти.

М'ясо добре промийте і викладіть його в чашу скороварки.

Влийте рослинне масло і додайте лавровий лист.

Додайте мелений перець і перець горошком.

Додайте сіль.

Встановіть чашу в мультиварку-скороварку. Клапан поставте в положення "закрито" .

На дисплеї встановіть програму "гасіння" . Час приготування - 60 хвилин.

Через годину акуратно дістаньте чашу з скороварки.

Викладіть м'ясо в чисту банку об'ємом 0, 5 L.

Засукайте банку кришкою.

Ось така тушонка вийшла!