Томатний суп в хлібній човні
(покроковий рецепт з фото)
А ви вже пробували їсти суп з хлібної човни? погодьтеся, оригінальна подача томатного супу в батоні з хрусткою скоринкою і розплавленим сиром! Ваш обід стане справжнім сімейним святом!
Перед вами - рецепт, як приготувати томатний суп в хлібній човні. Це дуже смачний густий суп-пюре з запечених овочів з ароматами часнику і пряних трав. Подавайте його гарячим в батоні з розплавленим сиром. Відламувати скибочки батона і занурюйте в томатний суп. Готуйте з задоволенням!
- Помідор - 500 грам
- Кнопка - 1 штука
- Цибуля - 1 штука
- Сир "гауда" - 100 скибочок
- Сир "російський" - 100 грам
- Масло оливкове - 50 грам
- Часник сушений - 1 Ст. Ложка
- Сіль - За смаком
- Перець - За смаком
- Базилік - 1 пучок
- Розмарин - 1 штука (гілочка)
- Цукор - 1 Ст. Ложка
- Вершкове масло - 75 грам
- Бульйон м'ясний - 2-3 Ст. Ложок
- Вершки - 1-2 Ст. Ложок
Підготуйте необхідні продукти. Овочі та зелень помийте, цибуля очистіть.
Помідори розрізати на середні скибочки, цибуля - нарізка. Викладайте овочі на деко. Зверху - листя базиліка, порвані руками. Посипте сіллю, перцем і часниковим порошком, полийте оливковою олією. Поставте в розігріту до 200 ° C духовку і запікайте протягом 40 хвилин. Вийміть деко з духовки.
Батон візуально розділіть на 2/3. Зробіть з одного боку надрізи шириною близько 2 см, не доходячи по 0, 5 см до серії паличок. З другої сторони виріжте квадрат, вийміть м'якуш. На дно квадрата покладіть скибочку сиру, інші скибочки вставте в надрізи.
Вершкове масло розтопіть, перебейте блендером з часниковим порошком, листям базиліка і розмарином. Змастіть цією сумішшю батон і відправте його пекти в розігріту до 180 ° C духовку на 10 хвилин до розплавлення сиру.
Запечені овочі з'єднайте з бульйоном, цукром і вершками, пробийте в однорідну масу за допомогою блендера.
Потім перелийте суміш в каструлю з широким дном або сотейник. Протушкувати суп протягом 7-10 хвилин до загустіння, періодично помішуючи.
Запечена батон посипте тертим сиром, в квадрат налийте гарячий томатний суп і подавайте до столу. Смачного!