Рецепт Томатний суп в хлібній човні фото

Томатний суп в хлібній човні
(покроковий рецепт з фото)

Мексиканська кухня
Овочі , Молочні продукти , Сир , Зелень , Помідор , Базилік
Вегетаріанське харчування , Пісні страви , Рецепти сироїдіння
На обід , На вечерю
Супи , Гаспачо , Супи-пюре
Кількість порцій: 6
Час приготування: 1 г. 0 хв.

А ви вже пробували їсти суп з хлібної човни? погодьтеся, оригінальна подача томатного супу в батоні з хрусткою скоринкою і розплавленим сиром! Ваш обід стане справжнім сімейним святом!

Опис приготування:

Перед вами - рецепт, як приготувати томатний суп в хлібній човні. Це дуже смачний густий суп-пюре з запечених овочів з ароматами часнику і пряних трав. Подавайте його гарячим в батоні з розплавленим сиром. Відламувати скибочки батона і занурюйте в томатний суп. Готуйте з задоволенням!

  • Помідор - 500 грам
  • Кнопка - 1 штука
  • Цибуля - 1 штука
  • Сир"Гауда" - 100 скибочок
  • Сир"Російський" - 100 грам
  • Масло оливкове - 50 грам
  • Часник сушений - 1 Ст. Ложка
  • Сіль - За смаком
  • Перець - За смаком
  • Базилік - 1 пучок
  • Розмарин - 1 штука (гілочка)
  • Цукор - 1 Ст. Ложка
  • Вершкове масло - 75 грам
  • Бульйон м'ясний - 2-3 Ст. Ложок
  • Вершки - 1-2 Ст. Ложок
томатний суп в хлібній човні - фото крок 1
Підготуйте необхідні продукти. Овочі та зелень помийте, цибуля очистіть.
томатний суп в хлібній човні - фото крок 2
Помідори розрізати на середні скибочки, цибуля - нарізка. Викладайте овочі на деко. Зверху - листя базиліка, порвані руками. Посипте сіллю, перцем і часниковим порошком, полийте оливковою олією. Поставте в розігріту до 200 ° C духовку і запікайте протягом 40 хвилин. Вийміть деко з духовки.
томатний суп в хлібній човні - фото крок 3
Батон візуально розділіть на 2/3. Зробіть з одного боку надрізи шириною близько 2 см, не доходячи по 0, 5 см до серії паличок. З другої сторони виріжте квадрат, вийміть м'якуш. На дно квадрата покладіть скибочку сиру, інші скибочки вставте в надрізи.
томатний суп в хлібній човні - фото крок 4
Вершкове масло розтопіть, перебейте блендером з часниковим порошком, листям базиліка і розмарином. Змастіть цією сумішшю батон і відправте його пекти в розігріту до 180 ° C духовку на 10 хвилин до розплавлення сиру.
томатний суп в хлібній човні - фото крок 5
Запечені овочі з'єднайте з бульйоном, цукром і вершками, пробийте в однорідну масу за допомогою блендера.
томатний суп в хлібній човні - фото крок 6
Потім перелийте суміш в каструлю з широким дном або сотейник. Протушкувати суп протягом 7-10 хвилин до загустіння, періодично помішуючи.
томатний суп в хлібній човні - фото крок 7
Запечена батон посипте тертим сиром, в квадрат налийте гарячий томатний суп і подавайте до столу. Смачного!

Схожі рецепти