Тісто для розтягаїв з рибою
(покроковий рецепт з фото)
Для хорошої і якісної випічки необхідно приготувати "правильне тісто" . Хочу розповісти, як приготувати тісто для розтягаїв з рибою. Воно готується на основі молока. Спробуйте, дуже просто!
До вашої уваги - простий рецепт приготування тіста для розтягаїв з рибою. Настійно рекомендую гарненько настояти опару перед тим, як замішувати тісто. Індикатором готовності опари повинен стати її збільшився в два рази обсяг. Хай щастить!
- Борошно - 500 грам
- Молоко - 300 мілілітрів
- Цукор - 2 чайних ложки
- Сіль - 1, 5 чайних ложки
- Яйце - 1 штука
- Дріжджі - 15 грам
Дріжджі подрібнюємо, розтираємо і розчиняємо в половині теплого молока. Засипаємо просіяне борошно (200 м), замішуємо опару.
Накриваємо опару рушником і залишаємо при кімнатній температурі на 2 годину.
Додаємо в піднялася опару молоко, що залишилося, борошно, сіль, цукор і рослинне масло. Замішуємо тісто, залишаємо його ще на 1 годину в теплому місці, щоб піднялося. Готово!