Начинка для розтягаїв
(покроковий рецепт з фото)
Як приготувати класну, смачну начинку для розтягаїв? Дуже просто, якщо у вас є шматочок свинини і ріпчасту цибулю. Пиріжки виходять соковитими і ситними. Обов'язково спробуйте!
Приготуємо начинку для розтягаїв в домашніх умовах. Для начинки підійде не тільки свинина, але і будь-яке інше м'ясо, яке є у вас в наявності. Головне його відварити, змішати зі смаженою цибулею та спеціями, пропустивши через м'ясорубку. Хай щастить!
- Свинина - 250 грам
- Цибуля ріпчаста - 1 штука
- Масло рослинне - За смаком
- Сіль і перець - За смаком
Ріпчасту цибулю промийте, подрібніть і обсмажте на олії до золотистої скоринки.
М'ясо промийте, поріжте шматочками. Потім відваріть в киплячій, підсоленій воді до готовності, приблизно 40 хвилин.
Зварене м'ясо і смажену цибулю пропускаємо через м'ясорубку, додавши спеції і кілька столових ложок бульйону (в якому варилося м'ясо).
Начинка готова! Можна наповнювати нею розтягаї!