Телятина в сметанному соусі
(покроковий рецепт з фото)
Якщо ви не знаєте, як приготувати телятину, можу підказати вам один з найпростіших варіантів - телятину можна загасити в сметанному соусі, так м'ясо вийде соковитим, ніжним і неймовірно смачним.
Як то кажуть, все геніальне - просто, так і з цим рецептом приготування телятини в сметанному соусі, нам знадобиться всього три основних інгредієнта, щоб отримати неймовірно смачне мяско. На мій погляд, кращого варіанту для вечері і не придумати, адже блюдо виходить дольной ситне, а на його приготування ви не витратите багато часу. Спробуйте хоч раз зробити телятину в сметанному соусі в домашніх умовах, і я впевнена, потім ви будете готувати таке мяско досить часто.
- Телятина - 600-700 грам
- Цибуля ріпчаста - 1-2 штук
- Крем - 1 Склянка
- Борошно - 1 Чайна ложка
- Масло рослинне - За смаком (для смаження)
- Перець чорний Молта - За смаком
- Сіль - За смаком
Отже, нам потрібно спершу нарізати м'ясо на шматочки, натерти їх сіллю і меленим перцем, потім викласти в розігріте масло. Обсмажуємо телятину з усіх боків до золотистого кольору і майже до повної готовності.
Поки м'ясо смажиться, нарізаємо цибулю на четвертинки.
Далі розігріваємо в чистій сковороді рослинне масло і обсмажуємо на ньому ріпчасту цибулю до прозорості. Додаємо до цибулі сметану, солимо і перчимо соус за смаком, перемішуємо все.
Потім перекладаємо обсмажене м'ясо в соус, тушкуємо його протягом 10 хвилин на повільному вогні. Потім додаємо в соус борошно (розведену в теплій воді) і продовжуємо тушкувати м'ясо ще 5-7 хвилин.
В кінці приготування соус загусне, а м'ясо вийде дуже ніжним, приготуйте до такої телятині будь-який гарнір і подайте блюдо до столу. Смачного!