Рецепт Телятина в сметанному соусі фото

Телятина в сметанному соусі
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
М'ясо, Телятина
Дієтичне харчування, Рецепти для схуднення
На обід, На вечерю
Гарячі страви, Соуси, Сметанний соус

Якщо ви не знаєте, як приготувати телятину, можу підказати вам один з найпростіших варіантів - телятину можна загасити в сметанному соусі, так м'ясо вийде соковитим, ніжним і неймовірно смачним.

Як то кажуть, все геніальне - просто, так і з цим рецептом приготування телятини в сметанному соусі, нам знадобиться всього три основних інгредієнта, щоб отримати неймовірно смачне мяско. На мій погляд, кращого варіанту для вечері і не придумати, адже блюдо виходить дольной ситне, а на його приготування ви не витратите багато часу. Спробуйте хоч раз зробити телятину в сметанному соусі в домашніх умовах, і я впевнена, потім ви будете готувати таке мяско досить часто.

  • Телятина - 600-700 грам
  • Цибуля ріпчаста - 1-2 штук
  • Крем - 1 Склянка
  • Борошно - 1 Чайна ложка
  • Масло рослинне - За смаком (для смаження)
  • Перець чорний Молта - За смаком
  • Сіль - За смаком
телятина в сметанному соусі - фото крок 1
Отже, нам потрібно спершу нарізати м'ясо на шматочки, натерти їх сіллю і меленим перцем, потім викласти в розігріте масло. Обсмажуємо телятину з усіх боків до золотистого кольору і майже до повної готовності.
телятина в сметанному соусі - фото крок 2
Поки м'ясо смажиться, нарізаємо цибулю на четвертинки.
телятина в сметанному соусі - фото крок 3
Далі розігріваємо в чистій сковороді рослинне масло і обсмажуємо на ньому ріпчасту цибулю до прозорості. Додаємо до цибулі сметану, солимо і перчимо соус за смаком, перемішуємо все.
телятина в сметанному соусі - фото крок 4
Потім перекладаємо обсмажене м'ясо в соус, тушкуємо його протягом 10 хвилин на повільному вогні. Потім додаємо в соус борошно (розведену в теплій воді) і продовжуємо тушкувати м'ясо ще 5-7 хвилин.
телятина в сметанному соусі - фото крок 5
В кінці приготування соус загусне, а м'ясо вийде дуже ніжним, приготуйте до такої телятині будь-який гарнір і подайте блюдо до столу. Смачного!

Схожі рецепти