Рецепт Теляче серце з овочами фото

Теляче серце з овочами
(покроковий рецепт з фото)

Грецька кухня
М'ясо, Субпродукти, Телятина, Серце
Дієтичне харчування, Вегетаріанське харчування, ПП рецепти
На обід, На святковий стіл
Гарячі страви

Рецепт приготування телячого серця з овочами. Теляче серце вважається цілком дієтичним продуктом.

Гуляш спекотне тушковане м'ясо - для приготування всього того дуже добре може підійти теляче серце. Щоб м'ясо було м'яким і соковитіше серце попередньо відварюємо. Та й субпродукти коштують дешевше ніж повноцінне м'ясо.

  • Сухе біле вино - 100 мілілітрів
  • Пучок Петрушки - 1 штука
  • Перець і сіль - - За смаком
  • Лист лавровий - 4 штуки
  • Айва - 1-2 штук
  • Морква - 1 штука
  • Часник - 2 зубчики
  • Ріпчаста цибуля - 2 штуки
  • Серце теляче - 600 грам
теляче серце з овочами - фото крок 1
1. Ріжемо серце навпіл, і беремо одну половину. Ріжемо її невеликими шматочками, потім у проточній воді ретельно промиваємо. У каструлю з м'ясом додаємо чорний перець горошок, лист лавровий, цибулю і моркву. Приблизно варимо хвилин 40.
теляче серце з овочами - фото крок 2
2. М'ясні шматочки залишаємо остигати в бульйоні. Це потрібно для того, щоб м'ясо залишилося м'яким. Тепер нам знадобляться айва, перець, зелень, часник і цибулю. Все це необхідно підготувати.
теляче серце з овочами - фото крок 3
3. Очищаємо і нарізаємо маленькими кубиками цибулю, айва ріжеться середнього розміру шматочками, перці нарізаємо невеликий соломкою, серце ріжемо на смак. Зелень і часник необхідно подрібнити.
теляче серце з овочами - фото крок 4
4. У розігрітій олії спассіруем цибулю, до прозорості, додаємо біле вино і айву, із закритою кришкою тушкуємо приблизно хвилини 3. Тепер додаємо м'ясо і перець. Помішуємо і тушкуємо ще хвилин 5. Перед закінченням приготування додаємо зелень, і часник, накриваємо кришкою і даємо настоятися.

Схожі рецепти