Теляче філе в томатному соусі
(покроковий рецепт з фото)
Теляче філе в томатному соусі виходить м'яким, ніжним, соковитим і ароматним! До м'яса додамо баклажани і помідори, що безсумнівно внесе своїх фарб в блюдо. Обов'язково спробуйте!
Теляче філе в томатному соусі - швидке і дуже смачна страва. М'ясо виходить неймовірно ароматним. Таку телятину з підливою можна подати і на обід, і на вечерю, і до святкового столу. Завдяки поєднанню томатної пасти з ароматними спеціями, м'ясо має насичений яскравим смаком. По бажанню, блюдо можна доповнити сезонними овочами. На гарнір підійдуть картопля, макарони або крупи.
- Теляче філе - 0, 5 кілограма
- Помідори - 2 штуки
- Томатний соус - 200 грам
- Часник - 3 зубчики
- Цибуля - 1 штука
- Баклажани - 3 штуки
- Чебрець - 1 щіпка
- Зіра - 1 Чайна ложка
- Оливкова олія - 2 Ст. Ложки
- Сіль, перець - За смаком
Баклажани наріжте брусочками, посоліть і залийте водою на 20 хвилин.
На сковороді з оливковою олією обсмажити цибулю і часник до прозорості. Потім відправте в сковороду нарізане брусочками філе.
Додайте томатний соус, помідори і тушкуйте м'ясо протягом 5 хвилин.
Промийте і відіжміть баклажани. Відправте їх в сковороду до м'яса з чебрецем і зирой, обсмажуйте. Як тільки баклажани пустять сік, зменшіть вогонь і тушкуйте 20 хвилин. За п'ять хвилин до готовності, посоліть і поперчіть блюдо. Смачного!