Тартар з тунця
(покроковий рецепт з фото)
Задумали організувати грандіозну коктейль-вечірку? Або хочете здивувати свого коханого? Закуска тартар з тунця - то, що вам потрібно. Рецепт тартара з тунця з фото - до вашої уваги!
Словами"à la tartare" часто позначають страви з сирого м'яса або сирої риби. Спочатку тартар готували у Франції, а потім блюдо розійшлося по всьому світу. Особливо популярним тартар був в 19-му столітті. Традиційно тартар готується із сирої риби, але якщо ви сиру риби не шанує, можете замінити її сирокопченої. Готувати і подавати тартар потрібно швидко. Для того, щоб продукти не нагрівалися, готувати можна "на льоду", використовуючи глибоку тарілку з льодом. Тартар - закуска незвичайна і російській людині незвична. Але, як то кажуть, хто не ризикує, той не п'є шампанського. Спробуйте приготувати тартар з тунця - вам напевно сподобається!
- Філе тунця - 150 грам
- Балон-шалот - 1 штука
- Імбир - 10 грам
- Лимон - 1 штука (або вапно)
- Оливкова олія - - За смаком
- Сіль, перець, Schnitt повідомив AFP-цибуля - - За смаком