Рецепт Тартар з тунця фото

Тартар з тунця
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Французька кухня
Риба та морепродукти , Тунець
Дієтичне харчування
На святковий стіл , День народження , Фуршет , Новий рік
Кількість порцій: 2
Час приготування: 20 хв.

Задумали організувати грандіозну коктейль-вечірку? Або хочете здивувати свого коханого? Закуска тартар з тунця - то, що вам потрібно. Рецепт тартара з тунця з фото - до вашої уваги!

Опис приготування:

Словами"à la tartare" часто позначають страви з сирого м'яса або сирої риби. Спочатку тартар готували у Франції, а потім блюдо розійшлося по всьому світу. Особливо популярним тартар був в 19-му столітті. Традиційно тартар готується із сирої риби, але якщо ви сиру риби не шанує, можете замінити її сирокопченої. Готувати і подавати тартар потрібно швидко. Для того, щоб продукти не нагрівалися, готувати можна"на льоду" , використовуючи глибоку тарілку з льодом. Тартар - закуска незвичайна і російській людині незвична. Але, як то кажуть, хто не ризикує, той не п'є шампанського. Спробуйте приготувати тартар з тунця - вам напевно сподобається!

  • Філе тунця - 150 грам
  • Балон-шалот - 1 штука
  • Імбир - 10 грам
  • Лимон - 1 штука (або вапно)
  • Оливкова олія - - За смаком
  • Сіль, перець, Schnitt повідомив AFP-цибуля - - За смаком
тартар з тунця - фото крок 1
Підготуйте продукти. Помийте філе тунця і очистіть імбир.
тартар з тунця - фото крок 2
Гострим ножем дуже швидко подрібніть охолоджене філе тунця і цибулю-шалот, імбир натріть на дрібній тертці.
тартар з тунця - фото крок 3
Змішайте всі інгредієнти, заправте оливковою олією і лимонним соком, додайте сіль і перець. Приберіть в морозилку на 5 хвилин.
тартар з тунця - фото крок 4
Подавайте тартар на холодній тарілці, виклавши гіркою і прикрасивши подрібненим луком-шніт. Смачного!

Схожі рецепти