Тартар з Чоризо з сиром і томатами
(покроковий рецепт з фото)
Пропоную Вашій увазі рецепт, який розповість, як приготувати тартар з Чоризо з сиром і томатами. Вийде неймовірно просте і смачне блюдо як в ресторані.
Перед тим, як пригощати своїх гостей смачним гарячим блюдом, запропонуйте їм холодну закуску у вигляді пікантного тартара з Чоризо з сиром і томатами. Він чудово прикрасить святковий стіл, заповнить кулінарну паузу між стравами і не залишить нікого байдужим. І хоч рецепт і відрізняється від класичного, але домашній тартар виходить не менш смачним. Та й готувати його так просто, самі переконаєтеся.
- Ковбаса Чоризо - 100 грам
- Помідори черрі - 3 штуки
- Сир пармезан - 20 грам
- Каперсами - 5 грам
- Солоний огірок - 50 грам
- Гірчиця zernistaya - 0, 5 Ст. Ложки
- Майонез - 1 Ст. Ложка
- Сіль, перець - За смаком
Помідори поріжте на часточки і відправте в духовку на 3 хвилини. Потім очистіть їх від шкірки і дрібно наріжте.
Чоризо очистіть від оболонки і наріжте дрібними кубиками.
Змішайте в піалі ковбаску Чоризо, дрібно порізаний огірок, тертий на тертці пармезан, каперсами, помідори до однорідності. Заправте тартар сумішшю з гірчиці, майонез. Посоліть і поперчіть за смаком.
Викладайте тартар в кулінарне кільце і відправте в холодильник на 5 хвилин. Потім акуратно підніміть кільце і подавайте до столу.